Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Φιλοσιωνιστικός καλπασμός...

Small_img_27858
Ο Βούτσης, μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ και τους εναγκαλισμούς του με τους υπεύθυνους του εγκληματικού σιωνιστικού μορφώματος, συναντήθηκε στη Βουλή με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (επειδή… «γλώττα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει», στο δελτίο Τύπου της Βουλής αναφέρεται ως Παγκόσμιο Ισραηλινό Κογκρέσο), της ναυαρχίδας του σιωνισμού, τον οποίο και «ενημέρωσε για την... επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα και ιδιαίτερα για τις συζητήσεις που είχε για θέματα αντισημιτισμού με επιστέγασμα την υπογραφή της Διακοινοβουλευτικής Διακήρυξης για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και άλλων εγκλημάτων μίσους» (όχι, για εγκλήματα πολέμου, για τις μαζικές δολοφονίες αμάχων και παιδιών στη Γάζα, δεν υπέγραψαν κάτι).

Ο επικεφαλής του διεθνούς σιωνισμού, όπως με καμάρι ανακοίνωσε η Βουλή των Ελλήνων «εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δήλωσε ενήμερος για την επίσκεψη του κ. Βούτση στο Ισραήλ, για την οποία –όπως τόνισε– άκουσε καλά λόγια και συμπλήρωσε: “Βρίσκομαι εδώ για να καταλάβω περισσότερα για το τι γίνεται στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό και να μπορέσω να μεταφέρω σχετικά μηνύματα προς τις ΗΠΑ. Εχω μάλιστα καλή σχέση με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ και θα μπορούσα να του μεταφέρω μηνύματα που εσείς θα επιθυμούσατε“». Συνηθισμένα πράγματα για έναν σιωνιστή που έχει συνηθίσει να συμπεριφέρεται σαν νταβατζής («ο Τραμπ είναι κολλητός μου κι επειδή εσείς βοηθάτε το Ισραήλ, θα του πω δυο καλές κουβέντες»).

Παρών στη συνάντηση και ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης. Ο φακός τον συνέλαβε να κοιτάει αλλού και με περίλυπο ύφος, αλλά αυτό μάλλον είναι ένα απατηλό φωτογραφικό παιχνίδι. Αν δεν ήθελε, μπορούσε να μην παρευρεθεί σ' αυτή την ελεεινή φιέστα. Εχει κάμποσους αντιπρόεδρους η Βουλή, μπορούσε να πάει κάποιος άλλος. Ομως, έπρεπε να πάει ειδικά αυτός. Ο Κουράκης που στο παρελθόν, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση, είχε στηρίξει εγχειρήματα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό (ήταν και επιβάτης στην πρώτη αποστολή του Free Gaza Movement, που κατέπλευσε στη Γάζα με δυο μετασκευασμένα ελληνικά καΐκια, τον Αύγουστο του 2008). Ο Κουράκης που τον Αύγουστο του 2012, όταν ο Τσίπρας διέκοπτε τις διακοπές του για να συναντηθεί με τον σιωνιστή πρόεδρο Σίμον Πέρες, ζητούσε σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και διακήρυσσε  την κάθετη αντίθεσή του σ' αυτή την πολιτική. Επρεπε να παρίσταται ειδικά αυτός σε ένδειξη έμπρακτης αυτοκριτικής και διαβεβαίωσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί στενό φίλο του σιωναζισμού. Ετσι είναι η εξουσία. Εχει προσωπικό κόστος που οι εξουσιαστές το συνηθίζουν και σύντομα το μετατρέπουν στο αντίθετό του.

ΥΓ. Για το ρόλο που παίζει αυτό το διεθνές όργανο του σιωνισμού μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα του (http://www.worldjewishcongress.org), αλλά και να αναζητήσετε πληροφορίες στο Διαδίκτυο.
"eksegersi"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι τράπεζες τις πήραν οι ε β ρ α ίοι
Ολοι οι πρωθυπουργοί συναντούν και γλύφουν το εβρ. λομπι.
Ολο το Χόλυγουντ "φωνάζει" εβ ραικα.
έχουν πάρει τα πάντα σε ολες τις χώρες τις γης.

προωθούν και το σχέδιο Καλλέργη: «…Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων.»……….
Και όμως δεν ξυπνάμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ;