Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μπόμπολας και ο Σύριζα έχουν φέρει τα δικαστήρια των τζιχαντιστών και του Ερντογάν στη χώρα μας εξευτελίζοντας τη δικαστική εξουσία...

Αυτή είναι η μητέρα μου και συναγωνίστρια Maria Lekakou.
Σήμερα η δικαστής και η εισαγγελέας (τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν) την καταδίκασαν ως άντρα σε 8 μήνες με αναστολή για το αδίκημα της διακεκριμένης φθοράς (η μήνυση της Ολυμπίας οδού ΑΕ έκανε λόγο για... ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ που έσπασαν μια μπάρα διοδίων).
Ο Μπόμπολας και ο Σύριζα έχουν φέρει τα δικαστήρια των τζιχαντιστών και του Ερντογάν στη χώρα μας εξευτελίζοντας τη δικαστική εξουσία, μέσω της οποίας προσπαθούν να χτυπησουν το Κίνημα Δεν Πληρώνω και γενικότερα όσους αντιστέκονται.
Να συμπληρώσω ότι το ακροατήριο καθ'όλη την 5ωρη διαδικασία είχε σκάσει στα γέλια με την στάση των "τυφλών" δικαστικών λειτουργών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σημαντικο σε μια χωρα ειναι η εμπεδοση αισθηματος δικαιου στους πολιτες, αλλα δυστυχως στη χωρα μας εχει παψει να υπαρχει πολυ καιρο τωρα..