Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Οχι κυριε Πάγκαλε. Δεν λαδωνονται ολοι οι πολιτικοί, ΕΣΕΙΣ ΛΑΔΩΝΕΣΤΕ. Εσεις ειστε διεφθαρμένος...

Vaios Varmpompitis
Konstantinos Vergos
Ο Παγκαλος σε χθεσινή εκπομπή ομολόγησε ότι
1. ειναι απατεώνας. 2. το λαδωμα ειναι φυσικό (δεν υπάρχει χώρα χωρίς εξοπλιστικά σκάνδαλα και η διαφθορά είναι συνώνυμη με την εξουσία) 3. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ=>αφου αυτος ήταν στην εξουσία, => φυσικό οτι λαδωθηκε ο ιδιος. Επίσης μας ενημέρωσε οτι 4. Δεν φταίει η Siemens" και οτι...
5. Ο Ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος.
Προφανώς νομιζει οτι επειδη η ομάδα του που ηταν στην εξουσία λαδώνεται, κατι που αυτός βλέπει φυσικό, ειναι ο Ελληνικός λαός διεφθαρμένος.
Οχι κυριε Πάγκαλε. Δεν λαδωνονται ολοι οι πολιτικοί, ΕΣΕΙΣ ΛΑΔΩΝΕΣΤΕ. Εσεις ειστε διεφθαρμένος, και (ειστε οπως μας ενημερώσατε) και απατεωνας και πρέπει να λογοδοτήσετε.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

εκπαιδευτικός είπε...

Ο Πάγκαλος στοχοποιείται από την εκλογική πελατεία του ΠΑΣΟΚ, όλους αυτούς που πεσμένοι στα τέσσερα συνέρρεαν στα κομματικά γραφεία για διορισμούς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επειδή τους φωνάζει με το όνομά τους , κοπρόσκυλα, κλέφτες , χρυσοπληρωμένα τίποτα και άλλα κοσμητικά επίθετα θίγονται και τον βρίζουν.Πονάει και τσούζει όταν σου υπενθυμίζουν το ποιος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος και οι υποστηριχτές τους έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την π????. Εάν οι πολιτικοί δεν χρησιμοποιούσαν το ρουσφέτι για να είναι μόνιμα στην εξουσία και την μάσα δεν θα είχαμε την σημερινή αχρεία κατάσταση, η οποία δυστυχώς και κληρονομείται.

ευχαριστώ δια την φιλοξενία
Σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πανάθλιο κοιμητήριο αστακομακαρονάδων
αυτό ο βρωμερός και τρισάθλιος υποκριτής, σε ποιό κόμμα
βρισκόταν τόσα χρόνια ;;;;
Που ήσουνα βρε τομάρι ;;;
Γιατί δεν φώναζες και δεν εξεγειρόσουν όταν κολύμπαγες
σούμπιτος στην πισίνα της διαφθοράς ,της ψευτιάς, και του
αρπακολισμού ;;;
Θρασύδειλο υποκείμενο, αηδιαστικό πολιτικό παράδειγμα
προς αποφυγή, αυτό ήσουνα, αυτό είσαι, και τέτοιο θα
πεθάνεις!
Άλλους τους θυμούνται και δακρύζουν, και άλλους
τους θυμούνται και βρίζουν.
Εσύ είσαι απ' τους τελευταίους.