Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

...πριν 118 χρόνια! Ήταν το 1897!

Η Ελλάδα όπως πάντα "Αποικία Χρέους". Αμερικάνικη αποκαλυπτική γελοιογραφία. Το αιώνιο ανυπότακτο ελληνόπουλο οδηγείται σιδεροδέσμιο από Γερμανούς - Αυστριακούς - Άγγλους - Γάλλους και Ρώσους, ύστερα από την υπαγωγή της το 1897 σε "Τρόικα-Πιστωτών" με παράλληλο "Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο" ( Δ.Ο.Ε ) και την επιβολή της υποχρέωσης να καταβάλουμε στην Τουρκία/Οθωμανική Αυτοκρατορία "ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ" (!!!) μετά από το... αποτυχημένο ελληνικό "αλυτρωτικό εγχείρημα" στην Θεσσαλία / Βοιωτία από την "Εθνική Εταιρεία". Έτσι είναι , η Ελλάδα με την πίεση της Καϊζερικής "΅Ενωμένης Γερμανίας" ( η οποία την ίδια περίοδο έκανε τα πάντα για να μην ενωθεί η Κρήτη με την Ελλάδα , παίζοντας από το τότε τον "Ευρωπαίο Χωροφύλακα") πλήρωσε "Πολεμικές Επανορθώσεις" στην Τουρκία , σύμφωνα με το "διεθνές-δημόσιο - δίκαιο". Λίγα χρόνια αργότερα η Γερμανία της Βαϊμάρης , του Χίτλερ και της "δημοκρατίας" αρνήθηκε να καταβάλει Πολεμικές Επανορθώσεις - Αποζημιώσεις για τους δύο παγκόσμιους -"ευρωπαϊκούς" πολέμους που εξαπέλυσε, εκβιάζοντας αρχικά μ΄ένα "2ο " και στην συνέχεια μ΄ ένα "3ο Παγκόσμιο Πόλεμο". Παίζοντας μεταπολεμικά με το εκβιαστικό δίλημμα ... :
"Θέλετε στο μέλλον μια Ευρωπαϊκή Γερμανία η μια Γερμανική Ευρώπη" , εάν δεν θέλετε το δεύτερο τότε "μη μας κολλάτε" ούτε για τα χρέη , ούτε για το "ελεύθερο" εμπόριο μας ! , εάν υποχρεωθεί να πληρώσει - να υλοποιήσει το Διεθνές Δίκαιο. Τ΄ οποίο - εν μέρει - αποτελεί κατάκτηση της ανθρωπότητας στο βαθμό που καταδικάζει από το 1898 - 1907 ( περί διεξαγωγής πολέμου "Συνθήκες της Χάγης") τους απρόκλητους επιθετικούς - κατακτητικούς πολέμους και υποχρεώνει σε Αποζημίωση - Αποκατάσταση για κάθε σχετική αδικοπραξία. Έγινε - γίνεται δηλαδή "διεθνές δίκαιο" η μεταφορά του Εσωτερικού "ενοχικού & ποινικού δικαίου" που ισχύει σε κάθε πολιτισμένη χώρα ( όποιος αυθαίρετα εγκλιματίσει , δολοφονήσει και ληστέψει τιμωρείται και αποζημιώνει).
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: