Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Ο λόγος που ενοχλήθηκα ήταν τα όσα είπαν τα μέλη του ΝΑΡ, οι οποίοι ταυτόχρονα συμπορεύονται με το ΣΕΚ...

Η μικρή μου παρέμβαση στην εκδήλωση για το Συριακό στον Δικηγορικό Σύλλογο.
Ο λόγος που ενοχλήθηκα ήταν τα όσα είπαν τα μέλη του ΝΑΡ, οι οποίοι ταυτόχρονα συμπορεύονται με το ΣΕΚ αλλά και τους διαστρεβλωτές των θέσεων των Παλαιστινιακών Οργανώσεων, το Δίκτυο Φαντάρων Σπάρτακος.
Η εκδήλωση αυτή έγινε με αφορμή την επίσημη αποστολή της "Αγωνιστικής Πανελλαδικής Ένωσης Δικηγόρων" στην Δαμασκό.
υ.γ. στο τέλος ήθελα να πω και ένα "Άντε και γαμηθείτε όλοι" αλλά εντάξει κρατήθηκα

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΑΠΕΔ: Η Συριακή Σύγκρουση από τη σκοπιά του Διεθνούς Δικαίου...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άψογος.

Εκτός από αυτό που τους είπες περί ΜΚΟ θα μπορούσες να τους πεις επίσης, τι κάνουν τα αμερικανάκια για τα αντιρατσιστικά μεροκάματα (κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρία έξω απο κάποια επιχείρηση;), τους δουλέμπορους (κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρία έξω από κάποιο δικαστήριο;), για τους σωματέμπορους, για τα ασυνόδευτα παιδιά που εξαφανίζονται (αλήθεια πως έρχονται εδώ όταν το τετραγωνικό εκατοστό της βάρκας έχει πόσα ευρώ..), για το εμπόριο οργάνων κ.λ.π.
Να τους αποκαλέσεις πράκτορες της πρεσβείας (cia mossad), δουλέμπορους και σωματέμπορους. Aς αποδείξουν τα παιδιά (αν δεν είναι) με έργα και πράξεις το αντίθετο και σαν επίλογο τότε θα μπορούσες να τους πεις "Άντε και γαμηθείτε όλοι σας"