Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Μετρήστε φασισμό με αριστερόμετρα...

Ψιτ!
Να σας πω ένα μυστικό;
Οταν Γιαννόπουλοι, Ανδρουλιδάκηδες, Λομάνι και άλλα σέσκουλα, καταπατητές του City Plaza, διακηρύττουν ότι ακόμα και δίκιο να χω τα δικαιώματά μου εξαλείφονται μπροστά στων προσφύγων, που σημαίνει του κάθε απλού πολίτη, και πατάνε σ αυτό να νομιμοποιήσουν το άνομο, και...
ΣΥΡΙΖΑιοι, ΛΑΕτζηδες, ΑΝΤΑΡΣΥοι τους συνεπικουρούν και τους στηρίζουν μην εγκαλείτε εμένα που ο κόσμος στρέφεται όλο και δεξιότερα. Εσείς το κάνετε, μ αυτήν την συμπεριφορά, όχι εγώ. Κι ειδικά όταν βλέπουν ότι αφήνετε στο απυρόβλητο μεγαλοκαρχαρίες που πλουτίζουν ακόμα παραπάνω απ την φτώχεια των πολλών.
Ο κόσμος είναι ήδη εξαθλιωμένος απ τα μνημόνια, έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του "πλούτου" του και της δυνατότητας επιβίωσης.
Δεν του φτάνουν οι πλειστηριασμοί, νομίζετε ότι έχει καμμιά όρεξη να του "απαλλοτριώσουν" οι "ιδεολόγοι" την δουλειά ή το σπίτι και να γίνουν οι ίδιοι πρόσφυγες, ειδικά όταν η νεολαία σε μεγάλο μέρος έχει μεταναστεύσει για να βρεί ζωή; Σας φοβούνται απλά. Κι ας είναι αστοί, μικροαστοί ή ότι άλλο θέλετε. Είναι άνθρωποι και πάντα θα έχουν δικαιώματα. Ο καθένας μας έχει δικαιώματα που όσο εξαθλιωμένος να είναι ο άλλος δεν διαγράφονται για κανέναν λόγο.
Αυτή η πρακτική και το άρπαγμα προσομοιάζει των δοσίλογων και λαδάδων της κατοχής. Γι αυτό μην κατηγορείτε εμένα για "ακροδεξιά ρητορική". Ψαχτείτε εσείς για ακροδεξιά πρακτική, "επαναστάτες" μου.
(Το παρόν ποστ εξεπειτηδιαυτούκαιεπίτούτου είναι δημόσιο.
Μετρήστε φασισμό με αριστερόμετρα.)

Σχετικά:
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι όλα τα παραπάνω
είναι γνωστά από χρόνια.
Το θέμα είναι, γιατί εφ' όσον είναι
γνωστοί οι λόγοι της προέλευσης του
δυναμικού της Χ.Α, αυτοί οι καραγκιόζηδες
συνεχίζουν το ίδιο βιολί σαν να μην συμβαίνει
τίποτα ;;;
Τόσο άθλιοι είναι όλοι τους, τόσο πουλημένοι;
Ενα είναι το φάρμακο, να εξαφανιστούν εντελώς
απ' την πολιτική σκηνή για ΠΑΝΤΑ.
Και αυτό δεν σημαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ ότι σώνει και
καλά πρέπει να ενισχυθεί η συστημική και
ακροδεξιά πλεμπάγια.
Πρέπει να ενισχυθεί κάτι το ειλικρινές, ατόφιο
και περιφρονημένο.
Κάτι που λέει ΟΛΗ την αλήθεια.