Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Καταστροφή ή φρίκη δίχως τέλος…

Το έργο έχει γίνει μονότονο, αφόρητα πληκτικό και εξοργιστικά κουραστικό…
Κάθε φορά που η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων βρίσκεται …στριμωγμένη από τα αφεντικά της (αυτά του 4ου Ράιχ) και από τον γιγάντιο όγκο του ψεύδους της, αρχίζει να επαναλαμβάνει τις ίδιες γελοίες και κακόγουστες παραστάσεις των τρομοκρατικών διλημμάτων ΑΠΑΤΗΣ: Καταστροφή ή φρίκη δίχως τέλος…
Επειδή έχουμε...
κουραστεί να γράφουμε γι αυτό το θέατρο ΑΠΑΤΗΣ της καταγέλαστης και δωσίλογης, κυβερνητικής αλητείας, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου.

Το πήραμε από δω:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/01/blog-post_858.html

Ο κ.Τσίπρας ομιλεί περί «αυτογελοιοποίησης»

Την ώρα που τα επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης καταρρέουν – παρότι οι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν με απίστευτο θράσος να επιδίδονται στην τακτική της χρυσόσκονης για εσωτερική κατανάλωση – ένας νέος κύκλος τρομοκρατίας και κινδυνολογίας ανοίγει, στα πρότυπα του...
γνωστού έργου: «Πω, πω τι θα πάθουμε» αν δεν αποδεχτούμε μια ακόμα συμφωνία λεηλασίας του ελληνικού λαού.

Την ώρα που μετά και τη χτεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, το ΔΝΤ και η ΕΕ δεν κρύβουν ότι αποτελούν ένα ενιαίο δίπολο, η κυβέρνηση συνεχίζει αφενός να ζητά από τον ελληνικό λαό να επιλέξει μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, αφετέρου επιμένει στην γελοιότητα των «κολοκοτρωνέικων» δήθεν «κόκκινων γραμμών» της, όταν – για μια ακόμα φορά – τα έχει αποδεχτεί και τα έχει συνδιαμορφώσει όλα!

Το σκηνικό ξαναστήνετε και πάλι με όρους 2015. Η’ θα δεχτούμε την διαιώνιση της καταστροφής, που σημαίνει μέτρα, μέτρα και μέτρα στον αιώνα τον άπαντα ή θα… καταστραφούμε!

Τι θα γίνει, τελικά; Θα υπογράψει και πάλι ο Τσίπρας; Ή επειδή το πακέτο είναι, πλέον, τόσο βαρύ, που αυτή τη φορά τα περιθώρια να περάσει στην κοινωνία έχουν εκμηδενιστεί, θα το ξανασκεφτούν; Όχι γιατί ενδιαφέρονται για το λαό, αλλά για να διασφαλίσουν την προσωπική και πολιτική τους διάσωση. Το πιθανότερο, διακινδυνεύουμε την πρόβλεψη, είναι να φορτώσουν τον τόπο με ένα 4ο Μνημόνιο, όπως κι αν ονομαστεί, και τούτη τη φορά 5ετούς διάρκειας!

Ό,τι κι αν γίνει, πάντως, μην λησμονάμε ότι το έργο το έχουμε ξαναδεί. Για εκείνους, όμως, που θέλουν να «ξεχνούν» για ποιο έργο μιλάμε, θα τους βοηθήσει να θυμηθούν το σενάριό του κάποιος που αποδείχτηκε τόσο καλός πρωταγωνιστής του, όσο και οι προκάτοχοί του. Απολαύστε τον (ειδικά στο σημείο όπου κάνει λόγο περί «αυτογελοιοποίησης»):

https://www.youtube.com/watch?v=1_LpvH1NBvE
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: