Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ του "Σωτηρία" ο άστεγος που πέθανε (παραμονή Πρωτοχρονιάς) δίπλα στο Δημαρχείο...

Από το "PRESS-GR"
Dimitris Papadimitriadis 
1 λεπτό ·
Σχολιάζει, λοιπόν, η αντιδήμαρχος ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ (που ακόμη δεν έχει παραιτηθεί) στις 31/12, 21:41: "ΑΝ υπάρχει νεκρός - πιο πιθανόν να είναι θύμα ναρκωτικών που οργιάζουν στην... περιοχή" (Σημ: πρώτα το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και κατηγορούσε τους ενεργούς πολίτες ως "ο κάθε πικραμένος").

Κυρία μου, ο αγνώστων στοιχείων νεκρός βρίσκεται τώρα στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ του Νοσ. ΣΩΤΗΡΙΑ από τις 10:00πμ της 31/12, μετά την κατάψυξη της Αθήνας εκείνων των ημερών. Αναμένεται η νεκροτομή του, αφού η Ελλ. Αστυνομία προσπαθήσει να βρει τα στοιχεία του. Χωρίς νεκροτομή πως τεκμαίρεται ότι είναι ναρκομανής; Η προσπάθεια να ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΤΕ τον νεκρό με αυτό τον ιδιότυπο ρατσισμό σας (μάλλον ναρκομανής = άρα κατώτερος και από άστεγο) είναι ολότελα αυθαίρετη. Κατά τον ίδιο τρόπο, "ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ", αφού παροικεί σε περιοχή όπου οργιάζουν τα ναρκωτικά (όλως τυχαίως δίπλα στο Δημαρχείο σας).

Η αντιδήμαρχος ξαναγράφει, επομένως, τον ορισμό της λέξης "ΑΣΤΕΓΟΣ", κατά πως εξυπηρετεί την αναποτελεσματικότητα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Επιπλέον, δυσκολεύεται ακόμη και να διαπιστώσει ότι κάποιος, πράγματι, πέθανε δίπλα στο δημαρχείο της.
Ζητήστε συγγνώμη και παραιτηθείτε.
#NOTMYMAYOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Πέθανε άστεγος από το κρύο (παραμονή Πρωτοχρονιάς) στο κέντρο της Αθήνας!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: