Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Τιμητική διάκριση στον Αλέξανδρο Αλέξανδρο Ζαναντάκη...

Τιμητική διάκριση στον Αλέξανδρο Ζαναντάκη, μέλος της Διοίκησης της Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας, από τη Νεολαία της Λευκάς-Βαλανέαι στη Συρία, τα παλικάρια της Συρίας που πολεμούν την τρομοκρατία, για το έργο του και τη δράση υπέρ της Συριακής πατρίδας.
O Αλέξανδρος, χαρακτηριστικό παράδειγμα της αιώνιας φιλίας των λαών της Ελλάδας και της Συρίας, βρέθηκε στη Συρία με την αποστολή της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Ένωσης Δικηγόρων - ΑΠΕΔ και συνεχίζει τις επαφές με φορείς της Συρίας και την Ελληνική Κοινότητα Δαμασκού, για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας.
Η Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας νιώθει περηφάνια για τον Αλέξανδρο και συνεχίζει τη δράση της για την ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης και την Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας.
Ο λαός της Συρίας θα κερδίσει τη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας κι η νικηφόρα πορεία του αγώνα στηρίζεται από τους Ελεύθερους όλου του κόσμου!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: