Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Το αρχαίο δράμα σήμερα με επιστημονικό και καλλιτεχνικό υπεύθυνο του ΚΕΔΡΑ τον ομότιμο καθηγητή και σκηνοθέτη Γιάγκο Ανδρεάδη...

Tο Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Θήβας και με την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το...
διεθνές εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα Το αρχαίο δράμα σήμερα με επιστημονικό και καλλιτεχνικό υπεύθυνο του ΚΕΔΡΑ τον ομότιμο καθηγητή και σκηνοθέτη Γιάγκο Ανδρεάδη και υπεύθυνο του ΙΜΚ τον συγγραφέα και κριτικό θεάτρου Ηρακλή Λογοθέτη.
Η επίσημη έναρξή του έχει οριστεί για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θήβας, παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κύριο Κώστα Μπακογιάννη.
Στην εναρκτήρια εκδήλωση στη Θήβα θα παρουσιαστεί ένα αναλόγιο με αποσπάσματα από τις Φοίνισσες του Ευριπίδη: Μετάφραση Γιάγκος Ανδρεάδης, μελοποίηση Κώστας Χαριτάτος ερμηνεύουν  Στέφανος Κυριακίδης, Κώστας Μητράκας, Περικλής Μοσχολιδάκης, Παντελής Παπαδόπουλος,  Δήμητρα Χατούπη  και χορός.    
Θα προηγηθεί κοκτέιλ γνωριμίας την ίδια μέρα στις 17.00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος). Η αναχώρηση για τη Θήβα θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και είναι δωρεάν, όπως και η αυθημερόν επιστροφή, για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και τους δημοσιογράφους οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν το γεγονός.  
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά εάν θα μπορούσατε να παρευρεθείτε.  Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε ηλεκτρονικά στην παρούσα διεύθυνση (deca@idis.gr), είτε τηλεφωνικά στο 6974782411.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: