Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

...εξοικείωση με τα είδη ομοφυλοφιλίας κι όλοι μούγκα! Οι αρχικλέφτες μας διδάσκουν φορολογική συνείδηση, οι Γενίτσαροι μας διδάσκουν πατριωτισμό και οι δολοφόνοι μας μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα...

Του Σίμου Πετρόπουλου
Η υποχρεωτική εκπαίδευση που μας επιβάλλουν οι αλήτες της πολιτικής ... εστιάζει και πάλι στη ομοφυλοφιλία. Υποχρεωτική εβδομάδα στα σχολεία με σκοπό την εξοικείωση με τα είδη ομοφυλοφιλίας.
Ακόμα και στο Nickelodeon προβάλλονται παιδικά σήριαλ με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλα άτομα.
Όπου και να γυρίσει να κοιτάξει κανείς γύρω του ...ΔΕΝ βλέπει εύκολα έναν ομοφυλόφιλο.
Όμως όποιο κανάλι κι αν ανοίξει στην τηλεόραση βλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ομοφυλόφιλους.
Οι πόρνοι και οι πόρνες της τηλεόρασης ..θέλουν να μας διδάξουν ηθική .
Οι αρχικλέφτες μας διδάσκουν φορολογική συνείδηση, οι Γενίτσαροι μας διδάσκουν πατριωτισμό και οι δολοφόνοι μας μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα.
Χιλιάδες καθυστερημένοι είναι έτοιμοι να πάρουν τους δρόμους μόλις δώσει το...
σύνθημα οποιοσδήποτε προβεβλημένος κλόουν του καθεστώτος.
Βρήκαν τον τρόπο να προκαλούν ορμονική διαταραχή στους ανθρώπους μέσω συνθετικών οιστρογόνων (γυναικείες ορμόνες) που βάζουν ανεξέλεγκτα σε τρόφιμα και άλλα είδη και προσπαθούν να διαλύσουν τις ανθρώπινες σχέσεις που παράγουν παιδιά ... για να τις αντικαταστήσουν με άγονα ζεύγη «φυσιολογικών» ομοφυλόφιλων.
Η περίφημη Δισφαινόλη ...όταν χορηγήθηκε σε αρσενικά ποντίκια τα έκανε θηλυπρεπή και καθόλου ελκυστικά για τα θηλυκά.
Κατάφεραν δηλαδή να αλλάξουν την σεξουαλικότητα των ποντικών ώστε να ΜΗΝ αναπαραχθούν ...και ακριβώς το ίδιο έχουν κάνει και στους ανθρώπους.
Όχι μόνο βάζουν συνθετικά γυναικεία οιστρογόνα παντού αλλά παρά τις αντιδράσεις αρνούνται πεισματικά να απαγορεύσουν τη χρήση τους.
To 1/3 των ψαριών στην Αγγλία αλλάζουν φύλο εξαιτίας αυτών των συνθετικών ορμονών που καταλήγουν στα ποτάμια.
Τα αρσενικά ψάρια αναπτύσσουν γυναικεία όργανα και παράγουν αβγά. Στους ανθρώπους απλά αντιστρέφεται ο σεξουαλικός προσανατολισμός.
Τα ξέρουν , τα έγραψαν χωρίς βέβαια να δώσουν διαστάσεις στην υγειονομική αυτή βόμβα παγκόσμιας εμβέλειας ... αλλά στους δρόμους πείστηκαν και κατέβηκαν πολλά εκατομμύρια γυναίκες για να μαλώσουν τον Trump και να πάψει μιλάει πρόστυχα για το γυναικείο φύλο. όταν βρίσκεται με ανδροπαρέα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο δεν είναι αυτό.
Το χειρότερο είναι ότι κανένας (εκτός
απ' τις προθέσεις μιας εξαίρεσης επί του
συγκεκριμένου ίσως) απ' αυτούς που ισχυρίζονται
πως αυτοί θα διορθώσουν τα πράγματα ΔΕΝ
ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ πως κάτι τέτοια θα τα πάρει αμέσως
πίσω.
Σχεδόν άπαντες θέλουν να τάχουν καλά με το
πισωγλενταριό.
Τα ψηφαλάκια......

Ανώνυμος είπε...

ειναι μεσα στο σχεδιο των περιουσιων η ανωμαλια παντως ειδους,με τους ανωμαλους δεν γεννιουντε παιδια αρα το σχεδιο τους να μεινει η ανθρωποτητα μονο με 500 εκατομμυρια προχωρα καλα.
Βαλε πολεμους,αρρωστιες που δηθεν δεν θεραπευοντε και αλλες που δημιουργουντε εσκεμμενα σε λιγα χρονια θα υπαρξη σημαντικη μειωση.