Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν κ. Χρυσόγονε...

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν κ.Χρυσόγονε
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν κ. Χρυσόγονε
Δύο χρόνια έχει να δει τον Πρωθυπουργό δήλωσε, με κάποια ...καθυστέρηση, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος που, όπως άπαντες στην ελληνική και ευρωπαϊκή επικράτεια έχουν αντιληφθεί, βρέθηκε στα παχέος αμοιβόμενα έδρανα της Ευρωβουλής, χάρη στην ψήφο των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ.
...και με σκωπτική διάθεση, όπως είπαν τα σχετικά ρεπορτάζ, συμπέρανε ότι ο...
πρωθυπουργός «ενημερώνεται» για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον Καρανίκα και την Νοτοπούλου.
Υψώνοντας δε, το τεράστιο πολιτικό του ανάστημα, είπε «Σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε»
Κατόπιν των ανωτέρω, θεωρείται βέβαιον ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα κόψει τα πάρε-δώσε με Παπαδημούλη και Κούλογλου, θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας κενή τη θέση και θα επιστρέψει στα συνταγματικά του καθήκοντα στην Αθήνα, μη ανεχόμενος, έτι περαιτέρω, να εισπράττει τα «ψυχία» της αμοιβής του από την Ευρωβουλή, ως μέλος της ευρωομάδας του Σύριζα και της Ενωτικής Αριστεράς.
Εκτός κι’ αν ακολουθήσει το παράδειγμα των Χουντή-Σακοράφα, που διαχώρησαν μεν πολιτικώς την θέση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δήλωσαν μέλη της ΛΑΕ που δεν εκπροσωπείται στην ελληνική Βουλή και παρέμειναν, ως ευρωβουλευτές-μέλη της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, μισθοδοτούμενοι από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ή να αγνοήσει ότι στην Ευρωβουλή βρέθηκε με ψήφους Συριζαίων και να «μετακομίσει» σ’ άλλη Ομάδα, απογοητεύοντας τους ψηφοφόρους του και χρησιμοποιώντας την ψήφο τους, προς ίδιον όφελος, που θα λεγαν και οι Συνταγματολόγοι.
Ιδού, λοιπόν, κύριε Χρυσόγονε.
Πεδίον δόξης λαμπρόν ανοίγεται μπροστά σας!
Νίκος Ρούσσης-Στρασβούργο


Πηγή: reporter.gr
Πηγή: reporter.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: