Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

...για να μας πουν ότι η λύση του Κυπριακού θα είναι αυτή που βολεύει την Τουρκία και ότι, από τώρα, έχει συμφωνηθεί το που θα δοθεί για εκμετάλλευση το κυπριακό πετρέλαιο

Nikos Roussis

Στην σημερινή διάσκεψη κορυφής στη Γενεύη για το Κυπριακό συμμετέχουν:
*Αυτός που έχει βάλλει η Αγκυρα "ηγέτη" στα κατεχόμενα της Κύπρου και ο οποίος, δεν έχει ποτέ αναγνωρίσει την ανεξάρτητη κυπριακή δημοκρατία.
* Ο εκλεγμένος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας που δέχθηκε, όμως, να "παραστεί" ως κοινοτάρχης των ελληνοκυπρίων για να μην δυσαρεστήσει τον προηγούμενο.
*Ενας "ειδικός σύμβουλος" του...
ΟΗΕ, που φέρει το συμβολικό όνομα Αίντε (Γειά ίσως)
*Εκπρόσωπος της ΕΕ που συμμετέχει ως "ενδιαφερόμενος παρατηρητής" και που ποτέ δεν έχει αντικρούσει την Τουρκια η οποία, ως χώρα υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, πού είναι ήδη μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
* Οι τρείς υπουργοι εξωτερικών Ελλάδος,Τουρκίας και Βρετανίας, που εκπροσωπούν τις εγγυήτριες δυνάμεις, στην νήσο.
Ηθελα νάξερα, τι χρειάζονται τόσα έξοδα και τόσες φανφάρες, για να μας πουν ότι η λύση του Κυπριακού θα είναι αυτή που βολεύει την Τουρκία και ότι, από τώρα, έχει συμφωνηθεί το που θα δοθεί για εκμετάλλευση το κυπριακό πετρέλαιο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Κύπρος κείται μακράν

στα Παζάρια - Χωρίς μνήμη

http://katoikoiiliou.blogspot.gr/2017/01/blog-post.html