Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Πρώτη φορά Φασιστερά... με όμηρο 6χρονο παιδάκι! Εμετός! Ζηλέψαμε τον Ερντογάν; Πήραμε τη θέση του Κρέοντα;

Sofia Nas
Ο Μανώλης Γλέζος, για μια ακόμα φορά, έδειξε ότι ξέρει να είναι "απ΄την σωστή πλευρά".
Ο γιος του Νίκου Μπελογιάννη και της Έλλης Παππά αφέθηκε να μεγαλώσει με τις φροντίδες της θείας του Διδώς Σωτηρίου.
(Παραθέτω πιο κάτω τα λόγια του υιού Μπελογιάννη, για να δούμε που το παιδί μεγάλωσε πιο καλά, τα 9 χρόνια που η μητέρα του έμεινε φυλακισμένη).
Ακόμα και τότε όλα ήταν πιο ηθικά.
Έλεος με δαύτους...
Τρομοκράτης έξι ετών
του Μανώλη Γλέζου
Ακόμα και στα χρόνια του εμφυλίου και αργότερα, στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος που με ευκολία έστηνε στρατοδικεία και καταδίκαζε σε θάνατο τους αντιπάλους του, υπήρχε σεβασμός στη μητρότητα και στα ανήλικα παιδιά των αγωνιστών που σερνόντουσαν στις φυλακές και τα...
εκτελεστικά αποσπάσματα.
Ποια λογική και ποια ηθική οδήγησαν, στο σημερινό εξευτελισμό του σύγχρονου Ελληνικού κράτους;
Ζηλέψαμε τον Ερντογάν; Πήραμε τη θέση του Κρέοντα;
Από την σημερινή αχαρακτήριστη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών εκείνων που φέρονται με αυτό τον τρόπο και αυτές τις αποφάσεις σε ένα εξάχρονο παιδί, το παιδί της Πόλας Ρούπα, ευθέως πλήττεται η αξιοπιστία και η ηθική υπόσταση των μηχανισμών εκείνων που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τη νομιμότητα το κράτος, την κοινωνία , όλους μας.
Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με τις παραδόσεις μας, την Συνταγματική νομιμότητα, την Ηθική, την Ανθρώπινη Κοινωνία όλη.
Να παραδοθεί άμεσα το εξάχρονο παιδί στη γιαγιά του και τη θεία του. Ήδη η πολύωρη κράτησή του αποτελεί ντροπή για όλους μας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: