Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

31 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 18-1-17 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
31 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 18-1-17 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
Με 31 πλειστηριασμούς στην Αττική συνεχίζεται αμείωτα αυτή την Τετάρτη, 18-1-2017, η επιχείρηση καταλήστευσης της λαϊκής περιουσίας από το κράτος, τους τραπεζίτες και τα λοιπά κοράκια. Στο σφυρί βγαίνουν κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας.
Συγκεκριμένα, 14 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο...
Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενιδίου), 2 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 4 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 2 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 1 στο Ειρηνοδικείο Σπετσών και 2 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα δώσει δυναμικό “παρών” όπως 3,5 χρόνια τώρα στα Ειρηνοδικεία και σας καλεί να ενισχύσετε αυτόν τον μεγάλο αγώνα αντίστασης.
Το ραντεβού είναι σταθερό κάθε Τετάρτη 4-5μμ στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
http://www.kinimadenplirono.gr/tetarti-18-1-17-pleistirias…/
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: