Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Ειδικές ιστοσελίδες για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ

Από την ειδική ιστοσελίδα για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ στο www.rizospastis.gr 
Από την ειδική ιστοσελίδα για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ στο www.rizospastis.gr
Ειδική ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί εδώ και μερικές μέρες στον...
ιστότοπο του «Ριζοσπάστη» (www.rizospastis.gr), ενώ παράλληλα και στο portal του ΚΚΕ, «902.gr», έχουν διαμορφωθεί ειδικά μπλοκ για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν καλύτερα τον προσυνεδριακό διάλογο και να μελετήσουν τα ντοκουμέντα του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μάρτη έως τις 2 Απρίλη 2017.
Στον ιστότοπο του «Ριζοσπάστη», στην πάνω δεξιά γωνία, υπάρχει μεγάλο γραφικό, ως σύνδεσμος προς την ειδική ιστοσελίδα για το 20ό Συνέδριο. Κάνοντας κλικ πάνω του με το ποντίκι, εμφανίζεται ιστοσελίδα με το λογότυπο και το σύνθημα του 20ού Συνεδρίου, κάτω από τα οποία βρίσκονται σύνδεσμοι για τη μετάβαση στο ένθετο με τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο, καθώς και σύνδεσμοι για το κατέβασμα των Θέσεων σε μορφή αρχείου pdf ή doc. Εκεί ο επισκέπτης θα βρει και σύνδεσμο προς το δημοσίευμα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιου Διαλόγου, όπου περιγράφεται ο τρόπος και οι προϋποθέσεις για τη δημοσίευση κειμένων στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου. (Μπορείτε να μεταφερθείτε απευθείας στην ειδική ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» πατώντας ΕΔΩ)
Πιο κάτω, συγκεντρώνονται τα δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» στη στήλη «Ερώτηση - Απάντηση» και στη στήλη αρθρογραφίας για το 20ό Συνέδριο, που βοηθούν στην κατανόηση πλευρών, ζητημάτων και όρων, που αναφέρονται στις Θέσεις της ΚΕ. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς τις σελίδες του προσυνεδριακού διαλόγου που έχουν δημοσιευτεί έως τώρα στην εφημερίδα. Το περιεχόμενο αυτής της ειδικής ιστοσελίδας ενημερώνεται καθημερινά με νέο υλικό, όπως προκύπτει. Σύντομα θα ενσωματωθούν προς χρήση από ανθρώπους με προβλήματα όρασης και σύνδεσμοι προς αρχεία όπου καταγράφεται ηχητικά η ανάγνωση των Θέσεων της ΚΕ.
Στο portal «902.gr», στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας (πάνω από τη ροή ειδήσεων) υπάρχει ένα banner που οδηγεί στο αρχείο pdf με τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ. Επίσης, ακριβώς κάτω από τη ροή ειδήσεων, έχει διαμορφωθεί ένα μπλοκ με τίτλο «20ό Συνέδριο ΚΚΕ - Αρθρα», όπου μπορεί να βρει κανείς τα δημοσιεύματα «Ερώτηση - Απάντηση», άλλη αρθρογραφία για το Συνέδριο, ενώ σύντομα θα διαμορφωθεί νέο μπλοκ όπου θα βρίσκονται συγκεντρωμένα τα ρεπορτάζ και άλλα δημοσιεύματα που σχετίζονται με το Συνέδριο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: