Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο κύριος Χατζηστεφάνου (info-war) είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ...

Xristoforos Triantafillos II
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Το Κατάρ για λογαριασμό των ΗΠΑ, του Ισραήλ αλλά και για το δικό του συμφέρον ΓΑΜΑΕΙ την Συρία χρησιμοποιώντας το κανάλι του, Αλ Τζαζίρα, για να ξεσηκώσει τους Μουσουλμάνους κηρύσσοντας Ιερό πόλεμο στα εδάφη της Συρίας. Το Κατάρ τους οργανώνει, τους χρηματοδοτεί και...
τους ενισχύει με κάθε μέσο και τρόπο...
Παράλληλα το Κατάρ με την αγγλόφωνη έκδοση του Αλ Τζαζίρα, ξεκινάει μία σειρά από ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ με τα οποία προπαγανδίζει τις Νατοικές θέσεις, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα του να πέσει το κακό "Καθεστώς" Άσαντ γιατί αυτός καταπιέζει υποτίθεται τον λαό του.
Παράλληλα με την προπαγάνδα του, χρησιμοποιεί όλους τους συνεργάτες του οι οποίοι λόγω και του Παλαιστινιακού ζητήματος έχουν μεγάλης αποδοχής στους Κοινωνικούς Αγωνιστές. Αυτοί συμβάλλουν και βάζουν το απαραίτητο χέρι τους για να διαμορφώσουν ανάλογα την κοινή γνώμη στην Δυτικό κόσμο .
Το έργο όμως των συνεργατών δεν τελειώνει εκεί. Προχωράνε στην κάλυψη και την νομιμοποίηση προσπαθειών εκμετάλλευσης προσφύγων όπου υπάρχει και η σχετική αλληλοκάλυψη.
Η εκμετάλλευση αυτή προβάλλεται σαν ανθρωπιστικό έργο, παρακάμπτει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και προχωράει στην κάλυψη και την νομιμοποίηση του έργου των ΜΚΟ.
Ο κύριος Χατζηστεφάνου είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ

- City Plaza: Το Al Jazeera στον ελληνικό πύργο της Βαβέλ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: