Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ρε κρατικοδίαιτε γερόπουστα... όλα αριστερά εκτός από το ταξίδι στη Ρω και τον Πάνο Καμμένο; Ναί οι γαμημένοι, αυτό τους πείραξε τάχα μου!

Δανειζόμαστε φράσεις του Νίκου Ρούσση, με αφορμή τον κακογαμημένο Καρτερό του ιμπεριαλιστικού συριζα και της "Αυγής", όπου ενοχλήθηκε σφόδρα από την επίσκεψη στη Ρω και τον Πάνο Καμμένο...
Βασικά: Παγαίνετε ρε και γαμηθείτε, ούτε αυτό το παραμύθι σας έχει... δράκο
Ναί οι γαμημένοι, αυτό τους πείραξε τάχα μου.. Ότι έχουνε ξεσκίσει τον Λαό με φόρους επί φόρων, και έχουν γαμήσει μισθούς και συντάξεις διώχνουν τά παιδιά μας στην εξορία για να ξεφύγουν απο την ανεργία και βολεύουν μόνο τα τρόλλ ρουφιανάκια τους όπου υπάρχει καρέκλα για να ξύνουν τα παπάρια τους και το...
μουντζό τους, πληρωνώμενοι αδρά για την πίστη τους στο Ρουφιανόκομμα τους, με την θετική Ψήφο τους σε ΌΛΑ οτι και να τους πάνε στην Βουλή κλεινουν τα μάτια και το περνάνε έρχονται και αντιδρούν για τις τρελλές του Σαγιώ που πηγαν στο σόου του Καημένου... ΆΪ ΣΙΧΤΊΡ ΡΕ, άν εχετε παπάρια ρίχτε τους ρε Μπαλαούρες, Δρίτσες κλπ ''σπάνια πουλιά''!!!!!
Αναλυτικά, το κείμενο του Θανάση Καρτερού, με τίτλο «Να, στα μούτρα σας!»:
«Τα ξινά γλυκά για την εικόνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αντάμα με συμμορίτες της Χρυσής Αυγής, υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν θα σπουδαιολογήσω για μια επίσκεψη βουλευτών σε ακριτικά νησιά» είπε. Δεν είναι και σπουδαίο, δηλαδή, να επισκέπτονται ακριτικά νησιά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Βίτσα στο πλευρό του. Με μια μούντζα, πέντε τον αριθμό, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα αριστερά. Με τον Κασιδιάρη, τον Παππά και τον πώς – τον – λένε στα δεξιά. Και τα φανταράκια να ξελαρυγγιάζονται ασκαρδαμυκτί.
Τι να πει κι ο εκπρόσωπος, θα πεις. Τι να αφήσει και τι να μαζέψει. 153 είναι τα κουκιά, κι αν μερικά βγαίνουν… μπιζέλια, οι υπεύθυνοι της σοδειάς κάνουν τα στραβά μάτια. Εμείς όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να μη σπουδαιολογήσουμε. Όχι για τον Καμμένο -αυτός είναι ό,τι είναι και δεν τον χρεωνόμαστε. Ούτε και για τον Βίτσα -ουκ εσύ με λοιδορείς, αλλά η θέσις. Αλλά για τους δικούς μας, οι οποίοι φωτογραφίζονται ευθυτενείς και ελληνοπρεπείς επί της Ρω, αγνοώντας ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μια τέτοια εικόνα, μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει πολλές παραπάνω.
Διότι, τι δηλοί η εικόνα; Την εθνική ενότητα απέναντι στον εριστικό γείτονα, σου λέει το επίσημο συναξάρι. Να, στα μούτρα σας, λέει το ανεπίσημο. Διότι, από τους 55 της επιτροπής που κλήθηκαν, ανταποκρίθηκαν μόνο 9. Άρα, η εθνική ενότητα μάλλον έμεινε Αθήνα. Και διότι, επίσης, αν δόθηκε μια εικόνα ενότητας, και συναγελασμού θα λέγαμε, αυτή είναι: Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές μας με νεοναζί. Που πάει να πει ότι αυτό που εισπράξαμε, και δεν μας αρέσει καθόλου, είναι σαφές: Η Αυλωνίτου μαζί με τους φασίστες και η Κασιμάτη μαζί με τους ναζί.
Αναρωτιέμαι πώς το αποφάσισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Για το έθνος; Για τον σταυρό – της κάλπης; Επίτηδες, λέτε, αγνόησαν τις επιπτώσεις; Ή είναι τόσο ντιπ, ώστε να μην καταλάβουν το ανόητο, για να μην πω ανήθικο: Μπρος στα κάλλη της προβολής ΜΟΥ, τύφλα να ‘χει ο Κασιδιάρης; Τελικώς: Εντάξει, το χωνέψαμε ότι δεν μας κάνουν και περήφανους ορισμένοι εκπρόσωποί μας. Αλλά αν είναι να μας κάνετε να ντρεπόμαστε, να το ξέρουμε, βρε παιδιά. Να τα χωρίσουμε τα τσανάκια μας…» 
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: