Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Μην γίνουμε και αμέρικαν μπάρ δηλαδή...

Nikos Roussis
Παρακαλώ την προσοχή του κοινού...
Είναι κάνας μήνας τώρα, που πάνε κι' έρχονται εδώ στο Στρασβούργο, δικαστές και εισαγγελείς απ' όλη την Ευρώπη, για την συμμετοχή τους σ' ένα συνέδριο, σχετικά με την ...τρομοκρατία.
Ο ανήσυχος, όμως, ρεπόρτερ που "κωλοτρίβεται" πέριξ του συνεδρίου και συχνάζει εκεί όπου αυτά τα φυντάνια της ευρωπαϊκής δικαιοσύνης πίνουν τον καφέ τους, άκουσε και μεταφέρει:
*Κύπριο υψηλόβαθμο δικαστή να λέει ότι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την νήσο Κύπρο, καθ' όσον ο Αναστασιάδης προωθεί λύση επιζήμια για το Κυπριακό, επειδή οι Αμερικάνοι του έχουνε τάξει το ...Νόμπελ Ειρήνης για το 2017, αν τα καταφέρει.
* Ελληνα Εισαγγελέα περιοπής, που πρόσφατα τοποθετήθηκε επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής στην Ελλάδα, να διαβεβαιώνει χαμογελαστά τους συνδαιτημόνες του ότι, την Ελλάδα δεν την κυβερνάει ο Τσίπρας αλλά οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες μέσω της ΕΥΠ.
*Ελληνα υψηλόβαθμο δικαστή ν' αποκαλύπτει ότι...
το τουρκικό προξενείο της Θράκης, λειτουργεί πλέον ως τράπεζα και δανείζει τους εκπροσώπους της Μουσουλμανικής Μειονότητας, για ν' αγοράζουν κοψοχρονιά σπίτια χρεωμένων Ελλήνων.
Ο ανήσυχος ρεπόρτερ, αυτά τα άκουσε και ας μην τον πιστεύουνε.
Εσείς τι ακριβώς λέτε?
Εχουνε κάποια βάση?
Μην γίνουμε και αμέρικαν μπάρ δηλαδή.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: