Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Έλληνας και Χριστιανός (πως λέμε Μουσουλμάνος) αποπλανούσε την κόρη του και αδέλφια βίαζαν την αδελφή τους


* Ο τίτλος γιατί τα κτήνη δεν έχουν θρησκείες ή πατρίδες... Κτήνη είναι οι μουσουλμάνοι αποκεφαλιστές του "ελεύθερου συριακού στρατού" που αποκεφάλισαν το 12χρονο Παλαιστίνιο, κτήνη είναι ΟΛΟΙ οι χριστιανοί ευρωπαίοι πρωθυπουργοί (πρώτος μεταξύ ίσων ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ πλασιέ εμπόρων όπλων Ολάντ) & πρόεδροι, που εξοπλίζουν και στηρίζουν τα κτήνη των αποκεφαλιστών...
 
Από το "PRESS-GR"
Η ίδια τους η οικογένεια ήταν η κόλασή τους για δυο αδελφές από τη Θεσσαλονίκη. Η δίκη του 53χρονου πατέρα της οικογένειας έφερε στο φως μια σοκαριστική κατάσταση που επικρατούσε μέσα στην... οικογένεια με τα 13 παιδιά.
Ο πατέρας καταδικάστηκε τελικά σε 14 χρόνια φυλακή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση της ανήλικης, μικρότερης, κόρης του. Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η 14χρονη -σήμερα- μαθήτρια βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει το δράμα που βίωνε, συντάσσοντας δύο γράμματα, τα οποία έπεσαν στα χέρια των εκπαιδευτικών της. Όπως προέκυψε από την έρευνα του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η καταγγελλόμενη πράξη συνέβη πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν το κοριτσάκι ήταν 9 ετών.
Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία που του καταλογίζεται, κάνοντας λόγο για «πατρικά χάδια». Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για αποπλάνηση και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 14 ετών. Μετά την ετυμηγορία, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στις φυλακές, αφού η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, μέλη της οικογένειας περιέγραψαν στο δικαστήριο περιστατικά που συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού (στην ανατολική Θεσσαλονίκη), προκαλώντας σοκ με τα όσα κατέθεσαν σε δικαστές και ενόρκους.
Ως αυταρχικό σύζυγο και πατέρα, περιέγραψε τον κατηγορούμενο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε ότι ο 53χρονος χτυπούσε την κόρη του και την κλείδωνε γυμνή στο μπάνιο. «Είχε την άποψη ότι η γυναίκα είναι κατώτερο ον» είπε η μάρτυρας, αναφερόμενη στο σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε ότι η ίδια συμβούλευε τις κόρες της, να μην κάθονται μόνες με τον πατέρα τους.
Σοκαριστική ήταν η κατάθεση ενήλικης πλέον αδελφής της 14χρονης παθούσας, η οποία, εξεταζόμενη από το δικαστήριο, είπε ότι η ίδια, όταν ήταν ανήλικη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τα αδέλφια της. Όπως είπε, γι' αυτό το λόγο προέτρεπε την 14χρονη να μην επιτρέπει σε κανέναν να την αγγίζει μέσα στο σπίτι.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: