Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Κι έτσι... οι "αμόρφωτοι" λευκοί Αμερικανοί εξέλεξαν τελικά Donald Trump, γυρνώντας την πλάτη στο "υψηλό μορφωτικό" επίπεδο της Lady Gaga και στις ξεδοντιάρικες πίπες της Madonna...

Petros Lamprousis προς Δημήτρης Λιάτσος
Κι έτσι... οι "αμόρφωτοι" λευκοί Αμερικανοί εξέλεξαν τελικά Donald Trump, γυρνώντας την πλάτη στο "υψηλό μορφωτικό" επίπεδο της Lady Gaga και στις ξεδοντιάρικες πίπες της Madonna. Ξεφτιλίστηκαν οι Χολυγουντιανές σειρήνες της Σιωνιστικής Show Biz συμπαρασέρνοντας στον όλεθρο δημοσκοπικές εταιρείες, στοιχηματομάγαζα και μιντιακούς διαμορφωτές κοινής γνώμης.
Βουλιάζουν λέει και οι αγορές... ως άλλο κοριτσάκι με τα σπίρτα, η Olympic-Γιάννα (Αγγελοπούλου Δασκαλάκη) παρακολουθεί συγκλονισμένη τον Αρμαγεδώνα του Αμερικανικού "BREXIT" στα θεμέλια του Ιδρύματος Κλίντον.
Άλαλα τα χείλη των...

ασεβών!... που να βρεθούν τώρα λόγια να παρηγορήσουν το θρήνο των δορυφόρων της Γερμανικής επιρροής στην Ελλαδική ευρωαποικία. Το μόνο που μπορούν να περιμένουν πια απο την επίσκεψη του απερχόμενου Ομπάμα είναι να καταθέσει στεφάνι για τη 17Ν του (Papa-αντρέα) στο Κλεφτοτεχνείο.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ραγιαδοκατσίβελοι...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: