Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Να πιέσουμε τον Κόρμπιν να αφήσει τα φιλοδικτατορικά του και επιτέλους να καλέσει και αυτός σε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία...

Panagiotis Karystinos
"Για ποια επανάσταση μάς λένε μωρέ", εξερράγη ο Άσλεϊ, διεθνιστής σοσιαλιστής από το Μαϊάμι, στη σελίδα του στο φέισμπουκ. "Είδατε πουθενά τίποτα εργατικά συμβούλια σαν αυτά τής μεγαλειώδους Ουγγρικής Επανάστασης;"
"Ή σαν τα αντίστοιχα τού Κόκκινου Ανατολικού Χαλεπίου, σύντροφε", συμπλήρωσε ο Άλεξ, διεθνιστής σοσιαλιστής από το Λονδίνο.
"Η τάξη ποτέ δεν πήρε την...
κατάσταση στα χέρια της. Επρόκειτο για ένα αστικό, ανελεύθερο και καταπιεστικό καθεστώς που γέννησε μια κοινωνία βασισμένη στην ανισότητα."
"Ναι ρε σύντροφοι, εντάξει", προσπάθησε να πει ο Γκουέλο από την Ανγκόλα. "Αλλά μήπως είστε υπερβολικοί όταν μιλάτε για ανισότητα και καταπιεστικό καθεστώς; Θέλω να πω, με τι συγκρίνετε την Κούβα ακριβώς;"
"Καθόλου υπερβολικοί. Άκου υπερβολικοί! Μίλα με όποιον πολιτικό πρόσφυγα θέλεις να μάθεις τι καταπίεση υπέστησαν στα χέρια τού ανελεύθερου καθεστώτος τού Κάστρο, που απήγαγε την επανάσταση τού κουβανέζικου λαού και την εξέτρεψε σε ένα κρατικοκαπιταλιστικό μοντέλο. Ζουν πολλοί στο Μαϊάμι."
"Μα... Αυτοί που ζουν στο Μαϊάμι δεν είναι αυτοί που συνεργάζονται με τη CIA, οι γκουσάνος;" [στο σημείο αυτό, ο Γκουέλο τρώει MΠΛΟΚ που ακούγεται μέχρι το Καράκας]
"Τον έκανα μπλοκ. Άντε ρε με το τσουτσέκι, που θα μας πει ότι ξέρει καλύτερα από τους πρόσφυγες τι γίνεται στην Κούβα!"
"Συγχωρείτε με που παρεμβαίνω, αγαπητοί σύντροφοι", είπε μπαίνοντας στην κουβέντα ο Τζίμι. "Μιλάμε για έναν άνθρωπο που προσπάθησε να δολοφονήσει η CIA μερικές εκατοντάδες φορές. Για μια επανάσταση υπό πολιορκία από την πρώτη στιγμή τής γέννησής της. Σίγουρα κανείς πρέπει να λάβει υπ' όψη του τις τεράστιες δυσκολίες που..."
"Δυσκολίες; Δυσκολίες;! Χα! Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ στην εσωκομματική πάλη τού βρετανικού λέιμπορ πάρτι. Τότε θα καταλάβαινες τι εστί βερίκοκο. Για να σας έβλεπα, κι εσένα και τον Κάστρο, σε πικετοφορία στην Ντάουνινγκ Στριτ... Αυτά είναι δυσκολίες, αγόρι μου. Και τώρα με συγχωρείτε. Πρέπει να πάω να κάνω λόμπινγκ στα μέλη τής τοπικής οργάνωσής μου στο λέιμπορ πάρτι να πιέσουμε τον Κόρμπιν να αφήσει τα φιλοδικτατορικά του και επιτέλους να καλέσει και αυτός σε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία."
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: