Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΔΕΙΤΕ τη ...φοβερή δημοσκόπηση που κάνει ένας κλαψιάρης πονηρούλης!

Από το "PRESS-GR"
George J. Prokopakis  

Ένας κλαψιάρης πονηρούλης
Πριν μια ώρα δέχθηκα τηλεφώνημα για μια οιονεί δημοσκόπηση (τηλ 2142147281) για λογαριασμό του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη. Είμαι υπέρ της συμμετοχής σε δημοσκοπήσεις, για την καταγραφή του δημόσιου προβληματισμού - δέχθηκα να απαντήσω.
Το καταπληκτικό είναι οι... ερωτήσεις. Πόσο ενθουσιασμένος είμαι που τα μεγάλα έργα, Εγνατία/Ιονία/Ολυμπία/κλπ, θα τελειώσουν τον Μάρτιο! Τι σκατά θα βγάλει ως πολιτική ο άχρηστος κλαψιάρης από μια τέτοια ερώτηση, ο Θεός κι η ψυχή του.

Με τη δεύτερη ήδη ερώτηση είχα αρχίσει το τζιβιτζιλίκι με τον δημοσκόπο - φαινόταν μάλλον για συνεργάτης του κλαψιάρη ή καμιά Bridging Europe. Η καταπληκτική ερώτηση ήταν:
"Πόσο συμφωνώ (κλίμακα 1 έως 5) με την άποψη του Υπουργού περί διαφάνειας και πως φιλίες και σχέσεις δε μετράνε και τι καλά που γίνονται τα έργα χωρίς διαπλοκή."

Άνθρωπε του Θεού, με τη θέση συμφωνώ - δεν είναι δική του άλλως τε - όμως ένα πράγμα να το λέει και άλλο πράγμα να δίνει τεμαχισμένη την Ολυμπία Οδό στον Καλογρίτσα. Κουβέντα με τον πονηρούλη δημοσκόπο (απ' αυτό συνήγαγα πως ήταν στο κόλπο).

Έχασα μερικά λεπτά, τον έθαψα τον άχρηστο προφανώς. Όμως έμεινα με την απορία: ποιός διάολο πληρώνει και γιατί τέτοιες χοντρομαλακίες δημοσκοπήσεις;

1. Να έχει ανάδραση (feedback) για τις πολιτικές του αποκλείεται με τέτοιες ερωτήσεις.
2. Να θέλει να τη δείξει σε κάποιους; Σε ποιούς; Ποιός ανόητος θα χάψει τα ευρήματα; Να λέει στους συντρόφους του στο τσιπροκαμμενιστάν πόσο καλός είναι;
3. Υπάρχουν κοινοτικά λεφτά για "επικοινωνία" του Υπουργείου και πρέπει να ταίσει κάνα κολλητό;

Ποιός πληρώνει τέτοιες ανοησίες; Ο ίδιος; Η κυβέρνηση;

Ο πονηρούλης όταν ξανακλάψει θα το κάνει μετά λόγου γνώσεως!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: