Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Γιατί η Δούρου αποκεφάλισε την Αντιπεριφερειάρχη Θανοπούλου!

Από το "PRESS-GR"
Στην ανάκληση της απόφασης ορισμού της Αντιπεριφερειάρχη, Αικατερίνης Θανοπούλου και στην ανάκληση όλων των σχετικών αρμοδιοτήτων της, προχώρησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Παρότι στην ανακοίνωση της... Περιφέρειας δεν αναφέρεται ο λόγος ανάκλησής της, χθες, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής για την Κοινωνική Πολιτική διαφοροποιήθηκε και καταφήφισε τον προϋπολογισμό της περιφέρειας.
Στην τοποθέτησή της στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα τον προϋπολογισμό του 2017, η Κατερίνα Θανοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Αδυνατώ να δώσω θετική ψήφο σήμερα για όλους αυτούς τους λόγους. Παίρνω το πολιτικό βάρος της πράξης μου, αναμένοντας τις απαντήσεις. Παίρνω το πολιτικό βάρος και σε ό,τι αφορά τη θέση μου στη Διοίκηση και στην παράταξη, έχοντας αγωνιστεί για όσα πίστεψα πως μπορούν να γίνουν και για όσα με ψήφισαν και με στήριξαν να τα πράξω. Ρωτώ λοιπόν: Mήπως το καράβι αρμενίζει σε άλλο γιαλό? Αν όχι, σφάλλω και θα φανεί. Αν ναι, θα πρέπει όλοι να προβληματιστούμε. Κινήθηκα, στο βαθμό που μπόρεσα, με ήθος και ανιδιοτέλεια, χωρίς κραυγαλέες αντιπαραθέσεις κι έτσι θα συνεχίσω".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: