Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

...τα απολειφάδια της πολιτικής στην Ψωροκώσταινα, όπως ο Παπαδημούλης, που δηλώνουν σήμερα "σοκαρισμένοι" από την εκλογή Τράμπ

Nikos Roussis

Και για να τελειώνουμε....
Ολοι αυτοί οι ευρωπαίοι ηγέτες του "αναστήματος" του Μάρτιν Σούλτς και άλλων, όπως και...
όλα τα απολειφάδια της πολιτικής στην Ψωροκώσταινα, όπως ο Παπαδημούλης, που δηλώνουν σήμερα "σοκαρισμένοι" από την εκλογή Τράμπ, στην ουσία ομολογούν ανερυθρίαστα ότι:
*Πρώτον ότι είχαν επενδύσει στην εκλογή της έχουσας ανάγκη μηχανικής υποστήριξης Χίλαρι, ελπίζοντας στα ξεροκόμματα της αμερικάνικης βοήθειας που θάδινε η κερατωμένη από την Μόνικα, στην Ευρώπη και στην Γελλάδα.
*Δεύτερον ότι, στερούνται και της ελάχιστης πολιτικής διορατικότητας αλλά και των απαραίτητων διασυνδέσεων με τα αμερικάνικα λόμπυ, για να καταλάβουν ότι, από τη στιγμή που "διέρρευσαν" οι αποκαλύψεις του FBI, η Χίλαρι ήταν τελειωμένη.
* Τρίτον ότι, παρά τα συχνά ταξίδια τους στις ΗΠΑ, δεν έκαναν τον κόπο ν' αφουγκρασθούν τον μαλάκα τον αμερικάνικο λαό που, όπως οι έλληνες τζαμπατζήδες έβγαλαν τον Τσίπρα για να μην πληρώσουν,επιθυμούσε διακαώς έναν νέο πλανητάρχη που θα ενίσχυε, με κάθε τρόπο, το αμερικάνικο ντόλαρς.
"Δεν θα το συζητήσω παραπάνω", που έλεγαν κάποτε και οι διανοούμενοι της αριστεράς του κώλου.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: