Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Η ελπίδα ήρθε!

Το είπε κι ο Παπαδημούλης: Τσίπρας, πάπας, πούτιν, Ομπάμα... είναι μεγάλος ηγέτης ο Αλέξης
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαν χθες θυμάμαι το 1999 , όταν ο Πλανητάρχης Κλίντον μας έλεγε χαμογελώντας πόσο καλή είναι η οικονομία μας με το χρηματιστήριο να είναι στα ύψη και μετά από έξι μήνες να αρχίζει η πτώση και η κατρακύλα με αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή πολλών Ελλήνων .
Αυτές τις ημέρες 2016 ξαναζούμε μια εικονική πραγματικότητα και σε αυτό βοηθούν και πάλι τα ΜΜΕ .
Τον Πλανητάρχη Ομπάμα στην επίσκεψη τους στην χώρα μου δύο μήνες πριν λήξει η θητεία του να βγάζει λόγους για δημοκρατία, δικαιοσύνη , παγκοσμιοποίηση και οικονομική ανάκαμψη της χώρας μου.
Έτσι ξέχασα όλους τους πολέμους των Αμερικάνων ξεκινώντας από Κορέα , Βιετνάμ , ατομικές βόμβες Χιροσίμα και Ναγκασάκι μέχρι και τους τελευταίους πολέμους στο Ιράκ, Αφγανιστάν , Λιβύη , Συρία κλπ , ξέχασα τις χούντες ανά τον κόσμο τις δεκαετίες του 70-80 ,ξέχασα την νέα τάξη πραγμάτων , τα ξέχασα όλα , και το μόνο που θυμάμαι είναι η δημοκρατία , η δικαιοσύνη , η παγκοσμιοποίηση που χρειάζεται βελτίωση και η ελπίδα ότι θα μας μειώσουν το χρέος οι δανειστές μας (Μακάρι).
Έτσι στο ίδρυμα Νιάρχου εκπροσωπήθηκε η δημοκρατία και η δικαιοσύνη από την κυβέρνηση , τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης , οικονομικούς παράγοντες , την ελίτ της χώρα .
Ανθρώπους του λαού δεν είδα !!!! ( Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό !!!!!!!!!) τι ειρωνεία !! , στην εικονική πραγματικότητα που ζούμε , έτσι εκπροσωπούνται η δημοκρατία και η δικαιοσύνη !!!! μου θυμίζει λάστιχο που ο καθένας το τεντώνει όσο θέλει.
Καλά τώρα , μη μου πει κάποιος ότι έτσι είναι το πρωτόκολλο γιατί θα γελάσω με την αφέλεια του .
Και άθελα μου θυμήκα πως είναι αυτή η παγκοσμιοποίηση :

1 . Η λέσχη της Ρώμης , το ανώτατο << όργανο >> διακυβέρνησης της νέας τάξης της παγκόσμιας κυβέρνησης το 90% αυτών έχει σπουδάσει στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Harvard .
2 . Συμβούλιο διεθνών σχέσεων (C.F.R) εκπαιδεύει τους υποψήφιους σωτήρες των κρατών και υλοποιούν της αποφάσεις της κεφαλής
3 .Η διεθνής τριμερή (T.C) που αποτελείται από αξιωματούχους των οικονομικών (τραπεζίτες , οικονομολόγους , επιχειρηματίες) που αυξομειώνουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε τρεις άξονες , Ευρώπη , Ασία , Αμερική
4 .Η λέσχη Bilderberg βασικό σκαλοπάτι , αποτελεί την βασική πόρτα εισόδου στο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης και αριθμεί χιλιάδες μέλη πολιτικών, ΜΜΕ , και διαφόρων οργανισμών.

Δεν έχω τίποτε με τον Αμερικάνικο λαό , ούτε και με τους ηγέτες τους , αυτοί διάλεξαν την πολιτική τους ηγεσία , την παγκοσμιοποίηση πριν με τον Ομπάμα και τώρα όπως τουλάχιστον δείχνει μέχρι τώρα τον Τράμπ που είναι αντίθετος με την Νέα τάξη, παγκόσμια διακυβέρνηση .
Βλέπω ότι όλος ο κόσμος εξαρτάται από τις πολιτικές αποφάσεις της Αμερικής και του εκάστοτε προέδρου και αυτό με κάνει επιφυλακτικό , και φοβάμαι , τι υπάρχει πίσω από την επίσκεψη Ομπάμα στην χώρα μου , (μακάρι να είναι για το καλό της χώρας).
Πολύ φοβάμαι ότι και να ψηφίσω , όποια κυβέρνηση και αν υπάρξει , οι κατευθυντήριες γραμμές θα δίνονται πάντα από σκοτεινά οικονομικά κέντρα , κέντρα που θα χωρίζουν τους Έλληνες σε πράσινους , γαλάζιους , κόκκινους , ντεμί κόκκινους και μαύρους κλπ για να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι το οικονομικό τους παιγνίδι .