Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Η εκλογή Τράμπ χάλασε το ντήλ Ομπάμα-Τσίπρα-Χίλαρι και ο δικός σας έμεινε με την πούτσα στο χέρι...

Nikos Roussis
Στα σοβαρά τώρα....
Πριν δυό χρόνια ο Ομπάμας, ενημερωμένος από τους CIAέδες, που είναι κατσικωμένοι στα υπόγεια της Μπουμπουλίνας και κάνουν μυστικές δημοσκοπήσεις για τα "θέλω" αυτού του μαλάκα του λαού, έφτιαξε τον "σκελετό" για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, που ο υπαλληλάκος του ο Αλέξης το έκανε σημαία.
Από φύση τους μπαταχτζήδες και τζαμπατζήδες οι νεοέλληνες, είπαν "αυτόνε ρε θέλουμε και θα τον φέρουμε"
Για να πάρουμε 13η σύνταξη, για να μην πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ και διόδια, για να μην πληρώνουμε φόρους και για να μην πλερώσουμε αυτά που...
πήραμε δανεικά και τα φάγαμε.
Εγένετο, λοιπόν, Τσίπρας πρωθυπουργός, συνεπικουρούμενος από το πλέον ακροδεξιό κατακάθι που έχει βγάλει αυτός ο τόπος, που μέχρι και η Νέα Δημοκρατία τον ξέρασε.
Μετά ο Ομπάμας, τον φώναξε στον Λευκό Οίκο, ομού μετά της μισοφορούσας "κόκκινης Μπέτυ" κι αφού βγάλανε μία ωραία φωτό με την ...Μισέλ, του ψιθύρισε στο αυτί.
"Ανοιξε τα σύνορα, να μπουκάρουν οι πρόσφυγες και ν' αρχίσεις να τους στέλνεις στους ευρωπαίους, να τους δημιουργήσεις μεγάλο πρόβλημα
Αρχισε δε να μιλάς για το επωνείδιστο χρέος και ότι χρειάζεται ελάφρυνση και εγώ θα σε στηρίξω"
Απο την απέναντι μπάντα, όμως, ο Ταγίπ, είχε ήδη συγκεντρώσει τρία εκατομμύρια Σύριους πρόσφυγες, για την στέγαση, διατροφή, εκπαίδευση και περίθαλψη των οποίων ξόδεψε γύρω στα 27 δις ευρώ.
Οπως μόνον οι ηλίθιοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν, οι Ευρωπαίοι, που είναι και δανειστές της Ψωροκώσταινας, γράψανε στ' αρχίδια τους την απειλή της εισβολής των 60.000 προσφύγων από την Ελλάδα και κοίταξαν να δούν τι θα κάνουν με τον Ταγίπ.
Νομίζοντας ότι τον "ψήσανε" κάνανε την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, υποσχόμενοι ότι η χώρα του Ταγίπ θα μπεί με τα τσαρούχια στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Επειδή, όμως, όπως πολλές φορές σας έχω πεί, η τουρκική διπλωματία είναι εκατό χρόνια μπροστά από την ελληνική και καμιά πενηνταρια από την ευρωπαϊκή, ο Ταγίπ άρχισε να ζητάει μέρος των χρημάτων που είχε ξοδέψει για τους πρόσφυγες στη χώρα του και βίζα, για την ελεύθερη είσοδο και διακίνηση των Τουρκων στην Ευρώπη.
Εκεί πάνω, λοιπόν, οι ευρωπαίοι είδανε τα ...σκούρα και βάλλανε το χεράκι τους, να φάνε τον Ερντογάν μέσω εκείνου του ...πραξικοπήματος.
Ειδοποιημένος από τους Κακεμπέδες ο Σουλτάνος, τους περίμενε, τους γάμησε και τώρα είναι απόλυτος άρχων στην χώρα του και μετά την εκλογή ΄Τράμπ θα είναι και γενικός κουμανταδόρος στην περιοχή και άμα λάχει, αν οι ευρωπαίοι δεν στήσουν κώλο, θ' αμολύσει τα 3 εκατομμύρια των Σύριων προσφύγων στην Γηραιά Ηπειρο και θα γελάσει ο κάθε πικραμμένος.
Ο δικός σας, βλέποντας ότι οι ευρωπαίοι τον είχαν ήδη γράψει στ' αρχίδια τους και θα τον άφηναν να ηγείται μίας φτωχοποιημένης χώρας, έκανε το "οχι" ..."ναι", υπέγραψε το τρίτο και πλέον θανατηφόρο μνημόνιο, άρχισε να στήνει, μέσω χιλιάδων διορισμών, το καθεστώς του στην Ελλάδα, περιμένοντας και ελπίζοντας ότι στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, θα έβγαινε πρόεδρος η ζαβή η Χίλαρυ και θα τον βοήθαγε στην ελάφρυνση του ΄χρέους.
Η εκλογή Τράμπ χάλασε το ντήλ Ομπάμα-Τσίπρα-Χίλαρι και ο δικός σας έμεινε με την πούτσα στο χέρι.
Γι' αυτό λέω, τι περιμένετε δηλαδή να κάνει ο Ομπάμας στον Τσίπρα.
Η αλλιώς πως, "τι να κάνει ο κρύος στον παγωμένο"
Τα γεγονότα έχουν ήδη δρομολογηθεί και εσείς πορδοκλάνετε....
Ως συνήθως.!
Σας καλημέρισα, δεν σας καλημέρισα?
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: