Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

33 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, οφείλουν ο ΟΠΕΚ και το ΕΛΙΑΜΕΠ να πουν στο λαό για τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ που μπήκαν στα "ταμεία" τους και να βρεθεί δικαστής που δεν είναι δουλικό...


Δύο ευαγή «ελληνικά» ιδρύματα χρηματοδοτήθηκαν από τους αμερικανούς, με μαύρα δολάρια, για να προπαγανδίσουν την υπερψήφιση του γνωστού σχεδίου Ανάν.
Ο ΟΠΕΚ (ναι, το ίδρυμα του Σημίτη) και το πολύ γνωστό πρακτορείο ΕΛΙΑΜΕΠ, χρηματοδοτήθηκαν για να προπαγανδίσουν το αμερικανό-νατοϊκό σχέδιο.
Σήμερα, 33 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, παρά τις δημοσιεύσεις επίσημων εγγράφων για την χρηματοδότησή τους με μαύρο χρήμα... ποιούν τη νήσσα!
Κι όχι μόνον... όλοι έχουν βάλει μπροστά τη διζωνική (διχοτόμηση) της Κύπρου! Κάτω τα βρωμόχερά σας από την Κύπρο μας και το Αιγαίο: Βγάλτε από το νου σας το ξεπούλημα της Κύπρου μας... "αριστεροί" του Σόρος κι υπάλληλοι του 4ου Ράιχ! Ο ελληνικός Λαός έχει πληρώσει ακριβά τους εφιάλτες!
Όχι άλλες προδοσίες!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: