Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΙΞΑΝ "ΜΑΥΡΟ" και στην ERTopen! Και ζήλια ο Μεταξάς κιο Γιώργης Παπαδόπουλος...

Από το "PRESS-GR"
Vasiliki Siouti.  
 Σήμερα το πρωί αιφνιδιαστικά κατάσχεσαν τα μηχανήματα της ERTopen, μαθαίνουμε, και διέκοψαν την μετάδοση της στα FM.
H ERTopen είναι ένας σταθμός ελεύθερης έκφρασης που αναμεταδίδεται και από άλλους σταθμούς στα FM στην περιφέρεια και θα συνεχίσει να λειτουργεί στο διαδίκτυο ενώ γίνονται προσπάθειες άμεσα να... ξαναεκπέμψουν στο λεκανοπέδιο και πάλι μέσω των FM. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ "...Όλοι γνωρίζουν ότι στο ραδιόφωνο δυο αποφάσεις του Δ΄ τμήματος του ΣτΕ και της ολομέλειας του, έχουν κρίνει τελεσίδικα ότι κανένας ραδιοφωνικός σταθμός δε λειτουργεί σε νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας, πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση και ο ίδιος ο υπουργός επικρατείας πρόσφατα εγκαινίασε τη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη του ΑΠΕ-ΜΠΕ αν και εκεί υπήρχαν δυο δημόσιοι Ρ/Σ σταθμοί της ΕΡΤ...".
Επίσης δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αλλά 7.00-8.00 μεταδιδόταν η συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου, στην οποία ήταν πολύ αποκαλυπτική ειδικά προς το τέλος, τόσο που μισοαστειευόμενη της είπα ότι θα ρίξουν και το διαδίκτυο με αυτά που είπε, και έριξαν τη συχνότητα λίγο μετά κατά τις 9.00. Αυτά με την κυβέρνηση που παρίστανε κάποτε την αλληλέγγυα στους εργαζόμενους και στις ελεύθερες φωνές.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: