Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Στο τέλος θα σας πούνε και μαλάκες και θάχουνε και δίκιο!

Nikos Roussis

Φτού κι' από την αρχή πάλι...
*Το φονικό της Αίγινας κουκουλώθηκε, με συνειδητή συμμετοχή του Κούγια και κυβερνητικών παραγόντων, πάνω σε τέσσερα πτώματα, ένα νεκρό παιδάκι και δύο ανάπηρους. Και κάποια καυλιάρα κυρία υπουργού ζεί τον έρωτα της με θετό γιό άλλου φραπεδιάρη υπουργού, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
* Ο θάνατος ενός μικρού κοριτσιού, εξαιτίας λαθών της πρεζούς της ξαδέλφης του Πολλάκη, κουκουλώθηκε κι' αυτός, ο πατέρας τάχει πάρει και...
γράφει ...μαντινάδες.
* Τον Μαυρίκο, όπως είπε και ο γελοιοδέστερος των Συριζαίων ευρωβουλευτών, "τον κάψανε για να μην τους κάψει" και το μόνο που απέμεινε, απ' αυτή την υπόθεση, είναι η μυρωδιά της κλανιάς του Παπαδημούλη.
* Τον Παντελίδη, εντέλει, δεν τον φάγανε τα ...συμφέροντα αλλά η κόκα και παρ' όλα αυτά, επειδή πάντα στο βάθος υπάρχει κονόμα, εξακολουθούν, τόσους μήνες μετά, να μας ζαλίζουν τα αρχίδια με ανούσιες λεπτομέρειες και μαρτυρίες του κώλου.
* Το ελληνικό χρέος έχει ξεπεράσει τα τριακόσια τόσα δις, ή χώρα δεν παράγει τίποτα και υπάρχουν ακόμη όρνια που ελπίζουν ότι τα προβλήματα θα λυθούν, επειδή θάλθει στην Ελλάδα ένας πρώην πλανητάρχης και θα ...εγείρει θέμα χρέους.Μετά, όμως, ο Ομπάμιας θα πάει στο Περού να...γείρει.
* Η δίκη των Χρυσαύγουλων για τον φόνο του Φύσσα, κοντεύει να καταναντήσει σαν το έπος του ...Ελ Σίντ, με χιλιάδες κομπάρσους βρωμοέλληνες που δεν εννούν - έστω και εν μέρει- να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.
* Υστερα από δύο χρόνια αχρηστίας, ουσιαστικής ακυβερνησίας και συνεχούς παρλαπίπας, στο γκοβέρνο εξακολουθεί να υπάρχει ένας γελοίος θίασος, που κανείς δεν θέλει, επί της ουσίας, να τον καταργήσει.

Στο τέλος θα σας πούνε και μαλάκες και θάχουνε και δίκιο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ΘΑ μας πούνε μαλάκες και θάχουν δίκιο
οξύθυμε μουσάτε.
Οτι κάνουν τις τελευταίες εικοσαετίες τώρα, το
κάνουν σε μαλάκες κ' έχουν δίκιο.
Αν δεν είχαν δίκιο, ούτε θάλεγαν ούτε θάκαναν
τίποτα μουσάτε.