Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Εσεις έχετε καταλάβει, μετά απ αυτά, ότι τις τύχες της χώρας στα εθνικά θέματα διαχειρίζονται ένα μάτσο μαλάκες;

...και τώρα μία άλλη "ανάγνωση" για τους πολύ ψαγμένους.
*Το ΑΠΕ-ΜΠΕ δημοσιεύει ένα "τηλεγράφημα" του ανταποκριτή του στην Τουρκία Αρη Αμπατζή, με βάση το οποίο ο Ερντογάν φαίνεται να ζητά δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Θράκης.
* Το "τηλεγράφημα" το θεωρεί αμάσητα ως αληθές, ο θεματοφύλακας της εξωτερικής πολιτικής της χώρας Νίκος Κοτζιάς και εκδίδει οργίλη ανακοίνωση.
*Αληθές το θεωρούν και τα "τσιράκια" των... πολιτικών κομμάτων που ξεσαλώνουν, με πατριωτικές ανακοινώσεις τους, υπέρ της ελληνικότητας της Θράκης και διάφορα άλλα φαιδρά.
* Εκ των υστέρων και ύστερα από την δημόσια ομολογία του χοντροπατάτα που διευθύνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι επρόκειτο για γκάφα του ανταποκριτή του και όχι για ευθύνη του ίδιου και των συνεργατών του στην αρχισυνταξία του Πρακτορείου, άπαντες παίρνουν πίσω τις λάβρες δηλώσεις τους και υπεραμύνονται της ελληνοτουρκικής φιλίας.
*Εσεις έχετε καταλάβει, μετά απ αυτά, ότι τις τύχες της χώρας στα εθνικά θέματα διαχειρίζονται ένα μάτσο μαλάκες, που κοιτάνε το τι θα πούν ανάλογα με το τι γράφει το καθεστωτικό ΑΠΕ-ΜΠΕ?
Ενώ, αν είχατε μάθει τουρκικά, όπως σας συμβουλεύω, θα μπορούσατε εγκαίρως να πληροφορηθείτε τι ακριβώς είπε ο Ερντογάν.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: