Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΔΗΣΟ αποφάσισε να προσχωρήσει στη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ "Δημοκρατική Συμπαράταξη"


Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - "PRESS-GR

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στον ευρύτερο χώρο της "δημοκρατικής παράταξης"!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, την Παρασκευή συνεδρίασε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τα κορυφαία στελέχη του "Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών" προκειμένου να αποφασίσουν τα... επόμενα βήματά τους.

Ο κύβος λοιπόν ερρίφθη! 
Συμφώνησαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες συμπόρευσης με την "Δημοκρατική Συμπαράταξη", διατηρώντας τον διακριτό ρόλο του ΚΙΔΗΣΟ. Όπως δηλαδή έχει γίνει με την ΔΗΜΑΡ και τις Κινήσεις Πολιτών, που έχουν ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη  κρατώντας την οργανωτική αυτονομία τους, έτσι και το "Κίνημα" δέχεται να μπει στο σχήμα αυτό.
Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν να στείλουν και σχετική επιστολή στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που είναι και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η οποία από την πλευρά της φέρεται να είναι ενήμερη και σύμφωνη να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες με όρους πολιτικής ισοτιμίας.
Εφόσον δεν "στραβώσει" κάτι, αυτή θα είναι μια εξέλιξη μείζονος σημασίας καθώς μπορεί να λειτουργήσει όχι απλώς αριθμητικά (το ΚΙΔΗΣΟ είχε πάρει περίπου 2,5% στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015) αλλά πολλαπλασιαστικά για το χώρο αυτό και να επηρεάσει τους γενικότερους πολιτικούς συσχετισμούς στις εκλογές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Press-Gr, στη συνεδρίαση που υπό τον Γ. Παπανδρέου ελήφθη η απόφαση μετείχαν οι Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Καρχιμάκης, Χάρης Καστανίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Ελενόπουλος, Πέτρος Λάμπρου.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: