Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΓΚΑΛΟΠ στην "Εφημερίδα των Συντακτών"! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ (οριστικά) οι ψηφοφόροι τον ΣΥΡΙΖΑ...


Aπό το "PRESS-GR"
Βουβή αλλά οριστική αποχώρηση ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, παγίωση της διαφοράς υπέρ της ΝΔ αλλά και μαζική έξοδο των ψηφοφόρων από την εκλογική διαδικασία καταγράφει νέα δημοσκόπηση.
Αποδοκιμάζει το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα το εκλογικό κοινό, σύμφωνα με τη... δεύτερη μηνιαία έρευνα της Prorata για λογαριασμό τηςΨ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, παγιώνεται η διαφορά υπέρ της ΝΔ ενώ αποχωρούν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων (με πιθανότητα επιλογής ίση ή μεγαλύτερη του 50%) στο σύνολο των ερωτηθέντων καταγράφεται ως εξής (στην παρένθεση το αντίστοιχο ποσοστό του Σεπτεμβρίου):

- ΣΥΡΙΖΑ 17% (18%)
- ΝΔ 28% (26%)
- ΚΚΕ 13% (11%)
- Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) 10% (12%)
- Ποτάμι 9% (9%)
- Χρυσή Αυγή 8% (9%)
- Ένωση Κεντρώων 7% (8%)
- Πλεύση Ελευθερίας 6% (5%)
- ΑΝΤΑΡΣΥΑ 5% (4%)
- Λαϊκή Ενότητα 5% (5%)
- Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% (4%)
- Η αδιευκρίνιστη ψήφος καταγράφεται στο 25%
- Τα Λευκά/Άκυρα στο 22%Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το στοιχείο που δείχνει ότι επτά στους δέκα ερωτηθέντες δηλώνουν πως φοβούνται ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας θα χειροτερέψει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ το 64% φοβάται ότι τα χειρότερα έρχονται μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
Υπερβολικό θυμό νιώθει το 77%, μεγάλο φόβο αισθάνεται το 59% και χωρίς ελπίδα νιώθει το 76% των ερωτηθέντων.
Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΖΩΑ συγιλιάριδες διαβάστε τί γράφετε: Αν κάνατε και καμμιά άθροιση στα ποσοστά θα βλέπατε πως βγαίνουν πάνω από 150%. Και Ο ΑΡΧΙ-μαλάκοΠΑΠΑΡΑΣ του press.gr ούτε πρόσθεση δεν ξέρει να κάνει ;