Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

...κι' όσο βλέπω ότι, τώρα που "απολύονται" από τους αμερικάνους χωρίς ...αποζημίωση, έχουνε κλάσει μαλί και αρχίζει ο ένας να "γαμάει" τον άλλονε, μεταφορικώς και κυριολεκτικά, για να διασώσουν το ελεεινό σαρκίο τους

Nikos Roussis
...κι' όσο τους βλέπω πανικόβλητους να καταρρέουν, να λένε την μια μαλακία μετά την άλλη, να καρφώνει ο ένας τον άλλονε, να σπάει ο ομερτά της συγκάλυψης των πεπραγμένων του ενός από τον άλλο, τόσο δεν μπορώ να "διαχειρισθώ" την άγρια χαρά που κατακυριεύει το είναι μου.
...κι' όσο βλέπω να σιωπούν τα μουνόπανα που τους στήριξαν, που νομίσανε ότι ο τζάμπας δεν τελείωσε, που πιστέψανε ότι ο Τσίπρας θα τα καταφέρει και όλοι οι ρουφιανοσυριζαίοι θα βολευτούνε, τόσο πιο πολύ αηδιάζω με την ξεφτύλα αυτής της... γαμημένης, μεταλλαγμένης συριζορουφιανοκωλόφαρας.
...κι' όσο βλέπω ότι, τώρα που "απολύονται" από τους αμερικάνους χωρίς ...αποζημίωση, έχουνε κλάσει μαλί και αρχίζει ο ένας να "γαμάει" τον άλλονε, μεταφορικώς και κυριολεκτικά, για να διασώσουν το ελεεινό σαρκίο τους, τόσο νοιώθω να επιβεβαιώνομαι.
Προετοιμάζομαι δε, καθότι είμαι εκδικητικός τύπος, να συνεχίσω να τους γαμάω και να τους ξευτιλίζω, αυτούς και τους μαμούχαλους τους ψηφοφόρους και οπαδούς τους, μετά , που δεν θα είναι τίποτα.
Κανένα έλεος στους ξευτιλισμένους...
Για να είμαστε ξηγημένοι...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι απ' τη μεριά μου δεν μπορώ
να διαχειριστώ την ανυπομονησία μου
για το πότε θα ξεκουμπιστούν και θα
πάνε στο διάολο.
Η άγρια χαρά θάρθει μετά, και όσο πιο
μικρό το ποσοστό που θα πάρουν, τόσο
αυτή θάναι μεγαλύτερη, σαν το παπάρι
που θα εισπράξουν.
Πάντως αναγνωρίζω ότι να τους βλέπεις
να κλάνουν μαλί είναι απολαυστικό.
Μα όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο γι' αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

παρ' όλον ότι είσαι κομμούνι του κερατά, σε πάω για τη μαχητικότητά σου και την ευστοχία σου. Και σε παρακολουθώ ανελλιπως, καθώς οι λινάτσες των κεντοδεξιούληδων ιστολογίων, ντρέπονται να ""πέσουν χαμηλά"" και να χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη γλώσσα για τους συριζομπινέδες.