Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ και καβγάδες στην "Αυγή"...


Από το "PRESS-GR"
Αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγες ώρες για την εφημερίδα "Αυγή". Πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία έκαναν λόγο για μαζικές παραιτήσεις της διοίκησης οι οποίες προήλθαν μετά την μη συμφωνία για τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2017.
Οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν στην συνεδρίαση της Δευτέρας, χθες, να επικράτησαν υψηλοί τόνοι ανάμεσα στα... μέλη του ΔΣ και του γενικού γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα, ενώ παρούσα ήταν και η Ράνια Σβίγκου. Κι όλα αυτά στον απόηχο της απομάκρυνσης του πρώην διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας Στ. Καπάκου από την ΕΡΤ.
Για ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής κάνει λόγο η εφημερίδα, με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν το ΔΣ της Αυγής να υπέβαλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αυγής αυτά τα σενάρια δεν ισχύουν. Ειδικότερα, η εφημερίδα αναφέρει: “Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά. Δεν ισχύουν”.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: