Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Jerusalem Brigade: Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!

Δήλωση της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" (Liwa al-Quds) στο Χαλέπι της Συρίας, για τον αποκεφαλισμό του 10χρονου Παλαιστίνιου από τους "μετριοπαθείς" φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών της "πολιτισμένης" δύσης: το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
«Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»
Kανένα έλεος με τους φονιάδες!
Να τελειώνουμε με τους υποστηρικτές των δολοφόνων στην πατρίδα μας!
Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν κι η ιμπεριαλιστική "αριστερά" στην Ελλάδα, πρέπει έμπρακτα να αποδείξει πως δεν είναι λακές των ιμπεριαλιστών. Μέλη, φίλοι, στελέχη αυτών των οργανώσεων, που δεν μπορούν να ξεσκεπάσουν και ξεπετάξουν από τους κόλπους τους τους σε διατεταγμένη υπηρεσία εγκάθετους των σιωνιστών-ναζί, είναι συνυπεύθυνοι!
Αναζητείται ένας...
Έλληνας βουλευτής κι όχι βολευτής, παλικάρι, να σπάσει το φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, να σώσει την τιμή της Ελλάδας!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ


Αυτοί, οι Φενταγίν της Παλαιστινιακής Επανάστασης στη μαρτυρική Συρία, στην πατρίδα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα εξοντώσουν τους μισθοφόρους φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών:
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: