Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

To κρατικοδίαιτο οικόσιτο της Διαμαντοπούλου, ΓΑΠ & Ρέππα... ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! "Μπορούμε να ζήσουμε λίγο δίχως τσιγάρα και καφέ..."!

Από το "PRESS-GR"
Με νέα δήλωση ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έσπευσε σήμερα, Δευτέρα για ακόμη μία φορά να καταπλήξει τους πάντες, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που υπάρχουν γύρω από τις αυξήσεις που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τόσο στον καπνό όσο και στον καφέ.
Δεν έχουν περάσει παρά μονάχα δύο εικοσιτετράωρα μετά την «αλήστου μνήμης» δήλωση, ότι «τα μνημόνια είναι συμπυκνωμένος αποσταγμένος νεοφιλελευθερισμός που στο παρελθόν εφαρμόστηκε στην...
Χιλή του Πινοσέτ», κι ο κ. Κατρούγκαλος αποφάσισε να ξαναδώσει ακόμη ένα τρανταχτό δείγμα γραφής για το τι σημαίνει «αριστερή κυβέρνηση».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας την «εκτόξευση» των έμμεσων φόρων, ο υπουργός Εργασίας είπε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούμε να πάρουμε πολλά από τους λίγους και λίγα από τους πολλούς… Είναι σαφέστατη επιλογή ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε. Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα».

Τι είπε για το ΕΚΑΣ και τις ομαδικές απολύσεις
Κατά τα λοιπά, ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει ξεσπάσει με την επιστροφή του ΕΚΑΣ, λέγοντας ότι «ότι το ισοδύναμο μέτρο της κυβέρνησης για να μην επιστρέψουν τα αναδρομικά θα είναι ένα ad hoc επίδομα που θα χορηγηθεί στους δικαιούχους του ΕΚΑΣ με λογιστικό τρόπο από το πρωτογενές πλεόνασμα».
«Τηρούμε τη συμφωνία κατά γράμμα, αλλά σε αυτό το θέμα μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, γιατί το μέτρο είναι εκτός μνημονίου», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ερωτηθείς για το εάν επίκειται στην χώρα η εφαρμογή του μέτρου των ομαδικών απολύσεων, ο υπουργός Εργασίας απάντησε: «Οι εργοδοτικές οργανώσεις μου είπαν δεν υπάρχει ζήτημα ομαδικών απολύσεων».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: