Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

"Για την υπεράσπιση της οικογένειας"... έλεγαν τα παλιοκομμούνια!

"Για την υπεράσπιση της οικογένειας
Ψηφίστε Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας"
Άλλες εποχές λένε σήμερα αυτοί που "εκσυγχρόνισαν" την ευρωπαϊκή "αριστερά"...
Οι παλιοί αριστεροί ήταν "δογματικοί", υπεράσπιζαν κατά γράμμα τον Μαρξ... τώρα είμαστε στη "νέα εποχή" λένε οι σημερινοί Ιταλοί του "Δημοκρατικού Κόμματος, του πρώην μεγαλύτερου κομμουνιστικού κόμματος της δύσης.
Έχουν δίκιο αυτοί οι νέοι ¨αριστεροί"!
Οι κλασικοί του Μαρξισμού... ήταν ομοφοβικοί και σε λίγο θα τους πουν "παιδοφοβικούς", μιας και ξεκίνησαν στην Ε.Ε. της "προόδου  και του πολιτισμού" να αποποινικοποιούν την παιδεραστία:
Οι σημερινές προτεραιότητες της "ευρωπαϊκής ανανεωτικής αριστεράς" είναι σύγχρονες, δημοκρατικές, για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των εργαζομένων:
Ο/Η Βλαδίμηρος Λουξούρια, πρώην βουλευτής της "Κομμουνιστικής Επανίδρυσης" (του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιταλία), θα είναι ο/η νονός-νονά του παιδιού που αγόρασε στις ΗΠΑ ο αριστερός ηγέτης Nichi Vendola... ο άνθρωπος που θα αλλάξει την Ευρώπη και την Ιταλία με τη "¨Λίστα Τσίπρα"!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξε ένας σπουδαίος φιλόσοφος που πάρα πολλοί τον γνωρίζουν και τον μνημονεύουν στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς ελάχιστοι έχουν διαβάσει έστω και μια σελίδα από τα βιβλία του.

Λέγεται Καρλ Μαρξ και για τους μετανάστες έχει γράψει μεταξύ άλλων τα εξής:

•Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.

•Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

•Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.

•Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.

•Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της.
Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία

•Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι.

Δυστυχώς στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε τον πρόσφυγα από τον μετανάστη, ακόμα και τον μετανάστη από τον λαθρομετανάστη.

Μικρό το κακό όμως.

Εδώ δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον Μαρξισμό από τον Χριστιανισμό, όπως και τον Ελληνισμό από τον Χριστιανισμό, βιώνοντας απόλυτα μπερδεμένοι την εθνική μας σχιζοφρένεια…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ