Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο Nichi Vendola... το δεξί χέρι του Τσίπρα στην Ιταλία, μαζί με τον σύντροφό του, πρόκειται να αποκτήσουν (αγοράσουν) παιδί! Αλέξη, προσφέρσου για νονός!

 Ο σύντροφος Nichi Vendola (αρχηγός κόμματος SEL και ο αγαπημένος του Σουλτς στην Ιταλία, όπως ο ποτάμης στην Ελλάδα)... στα δεξιά του Τσίπρα και δίπλα του ο αριστερός λενινιστής σύντροφος Πριμηκύρης, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στην Ιταλία, για τη Λίστα Τσίπρα - Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη! Έλεγαν... τα παπαγαλάκια της Μέρκελ...

Ο Nichi Vendola, o πολιτικός που είναι το δεξί χέρι του Έλληνα πρωθυπουργού στη γειτονική Ιταλία και στο κόμμα "Λίστα Τσίπρα"... θα γίνει σύντομα "μπαμπάς"!
Μαζί με τον σύντροφό του Eddy Testa, βρίσκονται στις ΗΠΑ για να αναμένουν τη γέννηση ενός παιδιού που έχουν αγοράσει από παρένθετη μητέρα, μιας και στην...
Ιταλία καθυστερεί ακόμη η νομοθεσία που θα νομιμοποιεί γκέι και λεσβίες να υιοθετούν από ιδρύματα ή μέσω χρηματικής αμοιβής να αγοράζουν από παρένθετες μητέρες.
Δυστυχώς θα απουσιάζει σήμερα από την ιταλική Γερουσία, που θα ψηφίσει τη νομοθεσία υιοθεσίας παιδιών από γκέι και λεσβίες.
Να ευχηθούμε τα καλύτερα για τον (πολιτικό) σύντροφο του Αλέξη, αλλά και τους νεόνυμφους και να προτείνουμε στον πρωθυπουργό μας να προσφερθεί για νονός, μιας και ο εκλεκτός του στην ιταλική πολιτική σκηνή θα μπορούσε να του προσφέρει πολλά για την δημοκρατική μεταρρύθμιση της πατρίδας μας!
Σχετικά:
Κι ένα μικρό φωτορεπορτάζ για τον μεγάλο πολιτικό ηγέτη της Ιταλίας και σύντροφο του Αλέξη:
Λάτρης του  Nichi και ο γνωστός μας στην Ελλάδα για τις "αριστερές" του θέσεις, πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Σουλτς
Αλλά, τώρα να γνωρίσουμε τους νεόνυμφους:

Ο Nichi με τον καναδό σύντροφό του Eddy...
Σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία:
- Συνεχίζεται η καμπάνια προώθησης του Α. Τσίπρα από τη ναυαρχίδα των μνημονίων, την κεντροαριστερή εφημερίδα "Repubblica"... Τα τέσσερα σύμβολα υπέρ της υποψηφιότητας Τσίπρα...
- Ε... ρε γλέντια! Τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα τις πήρανε είδηση και στην Ιταλία και του μένουν πιστοί οι μνημονιακοί!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: