Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Μέρα που ΄ναι... να μην ξεχνάμε το μνημονιακό γερμανοτσογλάνι του ΤΙΠΟΤΑ (ΣΥΝ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι), το ανεπάγγελτο κατασκεύασμα των ΜΚΟ... «Τον Τεμπονέρα δεν τον σκότωσε κόμμα!»

Αθηνά Δρέττα – ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚ_Ποτάμι: «Τον Τεμπονέρα δεν τον σκότωσε κόμμα!» – ΝΤΡΟΠΗ σου ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ!
Επειδή η κυρία Δρέττα προκαλεί το δημοκρατικό λαό που σε αντίθεση με εκείνη έχει μνήμη, επειδή η Αθηνά Δρέττα πέρα από μνημονιακό δεκανίκι είναι και συνειδητά δεξιό δεκανίκι (όλοι αυτοί που...
φεύγουν από τον ΣΥΝ πώς καταλήγουν, μέσω ΠΑΣΟΚ, δεξιοί νεοφιλελεύθεροι μια απορία πάντα την είχαμε), επειδή η Αθηνά Δρέττα μας εξόργισε, ορισμένες γρήγορες απαντήσεις στην Αθήνα Δρέττα και θα επανέλθουμε!
Αυτή η προσβολή δεν θα μείνει έτσι κυρία Δρέττα! Θα απαντηθεί όπως πρέπει για να αποκατασταθεί η μνήμη του δολοφονηθέντος δημοκρατικού αγωνιστή:
kalabokas onned1 patraeam
"tsantiri"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε Αθηνα? Και τα λες εσυ? Ο καλαμποκας και οι συν αυτω, τι ηταν ? Δεν ανηκαν σε καποια νεολαια κομματος? Απο πηραν εντολες? Ξεχνας την αποφαση της δικαιοσυνης για ισοβια αρχικα? Ξεχνας τι απεδειχθει στις πολυμηνες δικες? Η μηπως λοξοκοιταζεις κατα δεξια μερια. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!