Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Είπε ψέμματα ο Ν. Κοτζιάς; Γιατί, θέλει ΄ρώτημα; Κι όταν δοθούν κάποτε στη δημοσιότητα οι λόγοι της διαγραφής του από το ΚΚΕ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Σχετικά:
- Περισσότερα για τον νεοταξίτη υπουργό του Τσίπρα, πρώην σύμβουλό του Πάγκαλου και ΓΑΠ: ΕΔΩ

Από το "PRESS-GR"
Tasos Avrantinis
Κόλαφος για τον Νίκο Κοτζιά το εξαιρετικό δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, θέτει κατά τη γνώμη μου ευθέως ζήτημα παραμονής του στην κυβέρνηση. Το πρόβλημα Κοτζιά είναι πλέον πρόβλημα Τσίπρα.
Θα μου πείτε δεν ετέθη θέμα όταν ομολόγησε δημοσίως και διεθνώς σε...
συνέντευξή του στο Spiegel αναφερόμενος στο βιβλίο του "Η Πολωνία κι εμείς" ότι "έγραψα κατ΄εντολήν του κόμματός μου πράγματα, π.χ. για την Πολωνία, τα οποία ήταν ανοησίες" ή όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν εκ των συγγραφέων του βιβλίου "Ο Αυτόνομος νους", επιμελητής του οποίου υπήρξε ο καθηγητής Μπουρ, ο επικεφαλής ιδεολογίας του καθεστώτος Χόνεκερ και διαβόητος πράκτορας της Stasi με το κωδικό όνομα "Ελαφοπόδαρος" ή πάλι όταν στο βιβλίο του "Αποικία χρέους" υποστηρίζει -προφανώς πλέον κατ΄εντολήν της συνειδήσεώς του- ότι η ένωση των δύο Γερμανιών συνιστά "προσάρτηση" της Ανατολικής στη Δυτική.Θα τεθεί τώρα επειδή αποκαλύφθηκε ότι ο Κοτζιάς λέει ψέματα πως ήταν καθηγητής στην Οξφόρδη ή ότι προσκόμισε επίσημη λανθασμένη μετάφραση από το υπουργείο εξωτερικών που τον εμφανίζει αναπληρωτή καθηγητή στο Μαρβούργο αντί για αντικαταστάτη καθηγητή, χαράς στο πράγμα;
Εν πάσει περιπτώσει, εάν δεν τεθεί θέμα θα αποδειχθεί ότι η Ελλάδα δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με τον προηγμένο κόσμο. Θα δούμε.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: