Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Αυτή η σημαία έχει μεγάλη αξία για τους Σύρους και τον "δικτάτορα" Άσαντ! Για εσας του ελληνόφωνους, τους φιλάθλους των ιμπεριαλιστών... τι τιμή έχει;

Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για αυτή τη σημαία δεν υψώθηκε ΚΑΜΙΑ αλληλεγγύη στα πέντε χρόνια σκληρής ιμπεριαλιστικής επίθεσης από τους εξοπλισμένους από τη δύση και κυρίως τον σοσιαΛΗΣΤΗ πλασιέ εμπόρων όπλων Ολάντ... τους φονιάδες του ISIS!
Σήμερα η δημοσιογραφική πορνεία ξεπλένει τους φονιάδες κι ακολουθούν ως πρόβατα οι...
"ελληνόφωνοι"...
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Ο Bassel Tahmaz, Μουσουλμάνος μαχητής της Χεζμπολά, διέσωσε την εικόνα της Παναγίας από Ελληνορθόδοξο ναό της Συρίας, μετά το πέρασμα των φονιάδων της "μετριοπαθούς αντιπολίτευσης" της Συρίας!
Την ώρα που ο Ολάντ εξόπλιζε τους μισθοφόρους αποκεφαλιστές!
 
 Ο "δικτάτορας" φύλακας άγγελος της Ορθοδοξίας... μαζί τους στον πόνο και την καταστροφή από τους φονιάδες μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης...
Την ώρα που ο Ολάντ εξόπλιζε τους μισθοφόρους αποκεφαλιστές!

Το εικονοστάσι στα σπίτια των Ελληνορθόδοξων της Συρίας...
Την ώρα που ο Ολάντ εξόπλιζε τους μισθοφόρους αποκεφαλιστές!

Φύλακες προστάτες της Ελληνορθοδοξίας στη Συρία, οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Μουσουλμανικής Χεζμπολά κι ο "δικτάτορας" Άσαντ! Την ώρα που ο Ολάντ εξόπλιζε τους μισθοφόρους αποκεφαλιστές!
 
Πατριαρχείο Αντιόχειας... οι Ελληνορθόδοξοι δεν σκύβουν το κεφάλι στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις εναντίον του λαού της Συρίας! 

Ως πότε ο Νίκος Κοτζιάς θα συνεχίζει την προδοτική πολιτική Αβραμόπουλου-Βενιζέλου απέναντι στη Συρία;


* Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: