Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τι θέλει να πει με τη δήλωσή του ο Walid El Moualem, Υπουργός των Εξωτερικών της Συρίας;

Δαμασκός (Συρία), Μάρτης 2009, επίσκεψη ελληνικής αντιπροσωπείας στη Συρία και συνάντηση με τον Walid El Moualem, Υπουργό των Εξωτερικών της Συρίας (πηγή: ΕλληνοΠαλαιστινιακή Φιλία)
"Εκτός από τον εφοδιασμό της Συρίας με ρωσικά όπλα, υπάρχει ένα νέο που θα αναποδογυρίσει το τραπέζι στο κεφάλι όλων όσων συνωμότησαν εναντίον της Συρίας"
Walid El Moualem, Υπουργός των Εξωτερικών της Συρίας

Κι επειδή πολλοί θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη μας πως η Συρία ήταν αυτή που στην κρίση του Μάρτη 1987, όταν ο ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου ζήτησε βοήθεια... παρέταξε τα στρατεύματά της στα σύνορα με την Τουρκία, τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, με σαφή διακήρυξη του προέδρου Άσσαντ προς την Τουρκία: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! Γεγονότα που χωρίς ντροπή αποκρύβουν τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι, αλιεύσαμε στο "PRESS-GR" το σχετικό: Ντρέπομαι, αλλά νοιώθω και περήφανος για τους λαούς που έχουν ηγέτες που τολμούν να πουν και ΟΧΙ!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: