Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Που είσαι Ευτέρπη Κουτζαμάνη; "Εγκεφαλικά" στη Βουλή! Ο Καμμένος επιβεβαίωσε το Press-gr για το σκάνδαλο με τα "μαύρα" 25 εκ. στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ζήτησε να παρέμβει ο εισαγγελέας...


Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. PRESS-GR
Σε μια εντυπωσιακή και συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσε το αποκλειστικό δημοσίευμα το Press-gr  για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Όπως είπε, δόθηκαν "μαύρα" 25 εκατ. ευρώ. από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε δημοσιογράφους "όχι για να διαφημίσουν τα εμβόλια" αλλά για να λειτουργούν ως "πιστόλια" σε βάρος όσων πολεμούσαν τα μνημόνια. Είπε χαρακτηριστικά ότι μεταξύ άλλων δόθηκαν σε μια off shore 4,4 εκατ. ευρώ και σε έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο 440.000 ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια.
Ο κ. Καμμένος, που κρατούσε τα χέρια του και τον σχετικό φάκελο, ζήτησε να υπάρξει άμεση παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για να γίνει έρευνα.
Είναι φανερό ότι θα ακολουθήσουν τώρα νέα...
"εγκεφαλικά"!
Διαβάστε σχετικά:

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! Στο φως οι λίστες με τα 25 εκ. ευρώ για το μεγάλο σκάνδαλο με τις διαφημίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ... Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: