Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Σκάνδαλο στο Ισραήλ! O Αντιπρόεδρος της ισραηλινής βουλής (Knesset) διευθύνει μπουρδέλο με διάθεση ναρκωτικών!


Έσκασε σκάνδαλο με "κόκκινα φανάρια" και ναρκωτικά στο ισραηλινό καθεστώς!
Πριν προλάβει να ξεκινήσει η νέα κοινοβουλευτική περίοδο, ο ακροδεξιός σιωνιστής βουλευτής Oren Hazan, του κόμματος του Νετανιάχου (Likud) -του συντρόφου του ΓΑΠ κι αδελφού κόμματος του ΠΑΣΟΚ-, Αντιπρόεδρος της βουλής (Knesset, σε έρευνα της ισραηλινής τηλεόρασης “Channel 2” βρίσκεται εμπλεκόμενος σε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων: Είχε την αποκλειστική διαχείρηση του Καζίνο Sunny Beach στην Βουλγαρία, προσφέροντας στους πελάτες του πόρνες και ναρκωτικά.
Το σκάνδαλο αποκτάει μεγαλύτερη διάσταση και φέρνει σε δύσκολη θέση την...
κυβέρνηση Νετανιάχου, από το γεγονός ότι ο κυβερνητικός βουλευτής Oren Hazan, συμμετέχει σε έξι (6) Επιτροπές της βουλής, συμπεριλαμβανομένης της πιο σημαντικής για το Ισραήλ, της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών.
Μετά τις αποκαλύψεις, ο πρόεδρος της βουλής Yuri Eldestein, ανέστειλε την ιδιότητα του αντιπροέδρου από τον διευθύνοντα οίκο ανοχής με ναρκωτικά βουλευτή "Μέχρις να διευκρινιστεί η υπόθεση".
Αναλυτική ενημέρωση στην Ελλάδα, θα έχουμε το βράδυ στο δελτίο της νέας ΕΡΤ, μιας κι οι Έλληνες πολίτες έχουν την τύχη να παρουσιάζει ο έμπειρος και επί πολλά χρόνια ανταποκριτής στο Ισραήλ, ο άξιος κι έγκριτος δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου