Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Nα γιατί υποστηρίζουμε τον "δικτάτορα" και το "δικτατορικό καθεστώς", που πολέμησαν για τον εκδημοκρατισμό τους οι Αβραμόπουλος-Βενιζέλος και σήμερα ο "αριστερός" Κοτζιάς!

Ο Πρόεδρος της Συρίας: Μπασάρ Αλ Άσαντ, που μαζί με τους μουσουλμάνους μαχητές της Χεζμπολά, υπερασπίζονται τους Ελληνορθόδοξους και μαζί με τον λαό της Συρίας δίνουν απί 5 χρόνια τον αγώνα εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης, στην Σύνοδο ης Συριακής Ορθοδόξου Εκκλησίας, του Πατριαρχείου Αντιόχειας.
Τον καλωσόρισε ο πατριάρχης της Συριακής Ορθοδόξου Εκκλησίας Ιγνάτιος Aphrem ΙΙ, με όλα τα μέλη της Συνόδου.
*  Περισσότερα για την Ορθοδοξία στη Συρία και τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα των Χριστιανών: ΕΔΩ
 
Το γιατί η Ελλάδα (κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και σήμερα η "πρώτη φορά αριστερά, με υπουργός τον "¨αριστερό" Κοτζιά, συνεχίζουν τη διακοπή ΚΑΙ διπλωματικών σχέσεων (και εμπάργκο) με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, συντονίζοντας τον "αγώνα εκδημοκρατισμού" της Συρίας, μαζί με την Τουρκία, την ΕΕ, τα...
αραβικά δικτατορικά καθεστώτα... είναι προφανές: Μνημονιακό προτεκτοράτο.
Εμείς προτιμάμε την διεθνιστική αλληλεγγύη στη Συρία... της Κούβας, της Βενεζουέλας, του Ισημερινού, της Βολιβία, των δημοκρατρικών χωρών της Λατινικής Αμερικής. των προοδευτικών κομμάτων της Ευρώπης, της Ρωσίας, του Ιράν, της Κίνας, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας κι αφήνουμε τους Αβραμόπουλους, Βενιζέλους, Κοτζιάδες να χορεύουν όπως βαράνε τα νταούλια των αφεντικών τους!
- Να γιατί ο Βαρολομαίος (Ερντογάν) κι ο Ιερώνυμος (ΕΕ)... πούλησαν τους Ελληνορθοδόξους της Συρίας....
Αυτό είναι το Πατριαρχείο του ¨κακού", αφού δίνει αντιιμπεριαλιστικό αγώνα εναντίον των μισθοφόρων-φονιάδων της "πολιτισμένης" δύσης! 
Δείτε, γερμανοτσογλάνια, δουλικοί Μερκελιστές υπουργοί Εξωτερικών του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν πως κρατοιύν ψηλά τη σημαία και τον ελληνισμό!
Zητούμε συγγνώμη από τον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού…
Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν! Συνεχίζει να στηρίζει τους NATOϊκούς τρομοκράτες ο ΣΥΡΙΖΑ;
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Ο Bassel Tahmaz, Μουσουλμάνος μαχητής της Χεζμπολά, διέσωσε την εικόνα της Παναγίας από Ελληνορθόδοξο ναό...


Ο Υπουργός των Εξωτερικών της Τουρκίας (στη φωτογραφία χορεύει αγκαζέ με τον δικό μας Νίκο Κοτζιά), σε δηλώσεις του στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Sabah", επισημαίνει ότι ΗΠΑ και Τουρκία συμφώνησαν να προσφέρουν αεροπορική υποστήριξη στις δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης που πολεμούν την κυβέρνηση του Bashar al Assad... (Συμφωνία ΗΠΑ-Τουρκίας για την ενίσχυση των αντικαθεστωτικών της Συρίας, που "πολεμούν" εναντίον του Άσαντ, για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας... Α ρε χορευταρά Κοτζιά, σε τι λάκο μας έχωσες!)
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία), 28 Οκτώβρη 2012: "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Γι εσένα Νίκο Κοτζιά, τι αξία έχει;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: