Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Διαφωνίες εν όψει! Έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Μιχελογιαννάκης... Κι ακολουθούν αυτοί που διαφωνούν με την κωλοτούμπα Φίλη κι άλλων που βολεύτηκαν στα προνόμια: "Ήπια λιτότητα"... "Αριστερό μνημόνιο"...

«Στην διαφωνία, λύση δίνει το συλλογικό. Σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κεντρικής Επιτροπής και αν χρειαστεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη»
Από το "PRESS-GR"
Υποχρέωση του βουλευτή είναι να εκφράζει τον κόσμο που τον ψήφισε και να στηρίζει τις αρχές και το πρόγραμμα του κόμματος που τον τίμησε, βάζοντας τον στο ψηφοδέλτιο του.
Οι αρχές και το πρόγραμμα που υπερψηφίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, απαιτούν στην ενδεχόμενη εκβιαστική αδιαλλαξία των δανειστών μας, καλύτερα την στάση πληρωμών, όπως επικαλείται και ο κ. Μηλιός και όχι άλλη ταξική λιτότητα και όχι οπωσδήποτε συμφωνία, έστω και με κωλοτούμπα, όπως επικαλείται ο... ευρωβουλευτής μας ο κ. Κούλογλου.
Επειδή όμως αυτές οι προσεγγίσεις, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και οι βουλευτές θα ψηφίσουν, απαιτείται έκτακτη σύγκλιση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κεντρικής Επιτροπής και αν χρειαστεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
Ο σεβασμός της συλλογικότητας είναι το πλεονέκτημα μας και οφείλουμε να το διατηρήσουμε.
Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: