Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Σε λίγο θ' αγιοποιηθούν Τσουκάτος, ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλάκης, Βενιζέλος, Παπαντωνίου και σια; Κι άλλο φάουλ! Η Α. Βαγενά είχε πάρει και χορηγία από την ("παράνομη" για τον ΣΥΡΙΖΑ) ΝΕΡΙΤ...

Από το "PRESS-GR"
Εκτός γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η βουλευτής του κόμματος Άννα Βαγενά, η οποία ήρθε στην επικαιρότητα, μετά τον πρόσφατο τσακωμό της με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο και την ατάκα της πως βάζει το χέρι της στη φωτιά για τον Κώστα Λαλιώτη, που προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media. H πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ζητήσει και τελικά πήρε από την ΝΕΡΙΤ χορηγία για την παράσταση "Ελευθερία στην Βρέμη". Όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν... θεωρεί παράνομη την ΝΕΡΙΤ, όπως το κόμμα της:
H ανακοίνωση του κόμματος της αμέσως μετά την εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ είχε ως εξής και χαρακτήριζε "παράνομο" το κανάλι:
"Η παράνομη εκπομπή του νέου σήματος της ΝΕΡΙΤ από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης αποτελεί μια ακόμη προκλητική επίδειξη αυταρχισμού εκ μέρους της κυβέρνησης Σαμαρά.Πρόκειται για μια πράξη τηλεπειρατείας εκ μέρους του πρωθυπουργού. Παρότι εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και δεν έχει ψηφισθεί κανένας νόμος για τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ, η Κυβέρνηση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια κάθε έννοια νομιμότητας, αποδεικνύοντας πως για αυτήν η νομιμότητα ισχύει μόνο όταν εξυπηρετεί της επιδιώξεις της.Τώρα πια όλοι συνειδητοποιούν πως το πραγματικό δίλημμα είναι δημοκρατία ή μνημόνιο. Την απάντηση θα την δώσει ο λαός μας"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: