Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Όλα δείχνουν ότι ανέλαβε ρόλο ινστρούκτορα τύπου Χρύσανθου Λαζαρίδη...

Μέσω "PRESS-GR"

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη
Περί Καραμπελιά...
Ο Μεγάλος Εκβιασμός του Γιώργου Καραμπελιά
· «Μια θεαματική μεταστροφή» για τον εαυτόν του.
· Όπως ο ίδιος έλεγε για τον Χρήστο Γιανναρά και τον Ράμφο.
· Είναι η τρίτη φορά που κτυπά πολύ πονηρά. Άρχισε πολύ ενωρίς.
· Όλα δείχνουν ότι ανέλαβε ρόλο ινστρούκτορα τύπου Χρύσανθου Λαζαρίδη.
· Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του.
· Χωρίς αιδώ διαστρεβλώνει με "πνεύμα" τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προσποιούμενος ότι...
δεν αντιλαμβάνεται τον σκοπό τους.
· Προφανώς ζήλεψε τη δόξα των Γιανναρά και Ράμφου και θα τον δούμε μαζί τους, σύντομα στον ΣΚΑΪ.
· Θα είναι μία πραγματική "απόλαυση",
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο "ΜΑΥΡΟΣ", έτσι τον αποκαλούσαν τον Κάρολο (πηγάζει από τον "Σκοτεινό" όπως αποκαλούσαν τον Εφέσιο !!!), έπαιζε την Ελληνική Φιλοσοφία στα δάκτυλα του όπως παίζουν σήμερα οι Μαχαλόμαγκες το μπεγλέρι τους !!! Γιαυτό Ερμήνευσε με Ελληνική ΦυσικοΜαθηματικήΦιλοσοφία ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ! Και ΥΣΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ τον ΑΛΛΟΝ που και Αυτός είτανε ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" Ελληνική Φιλοσοφία (όλους τους ... δρόμους και υφές της !!) Τον Βλαδίμηρο !! Το ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ (οι ΕΛΛΗΝΕΣ) το βλέπουμαι ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - στο Τίποτες και Πουθενά !!!!

Μια Απλή ... Απόλυτη ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ η κάτωθεν !!!


Alea iacta est ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΙ ΦΕΡΑΝ !!!

«Κριτήριο της κάθε κίνησής μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ»,

Οποιος και Οποιοι, κόμματα ή πρόσωπα ασπάζονται την άνωθεν φράση, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ και είτανε οι "γραβατομένοι" ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ. ΕΘΝΟΥΣ ! Προδίδουν το πραγματικό τους ρόλο και τί είδος κάλυμμα έχουν !! Τους καλλύπτουν οι Δυνάστες του Ελληνικου Λαού, ανέκαθεν και διαχρονικά ! Αυτοί οι "Ελληνες" είναι τόσο ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ! Δεν μιλάμαι για "κόκκινες γραμμές", "τεθλασμένες γραμμές και καμπύλες" !! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΒΗ ΤΩΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ - ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! Διότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ! Από ΕΜΑΣ περιμένουν την Λύτρωση τους, αλλοίως θα ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, τόσο σαν Χώρα όσο και σαν Εθνος !! Και για να τελειώνουμαι, η φράση "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνειη", ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ που υπήρξε !!! Διότι είτανε ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ και ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από το "1821" !!! Και εάν η @ΔΕΞΙΑ@ {θυμάσται το ΣκατοΧρονοντούλαπο ;;;;} έθαψε την Ελλάδα, την Χώρα μας, την Πατρίδα μας, ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ - ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ, θα έρθει η @ΑΡΙΣΤΕΡΑ@ να βάλει την ταφόπλακα ;; την ταφόπετρα ;; ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ;;;;;;;; ΟΧΙ !!! Οι ΝΕΚΡΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ που δώσαν την ΖΩΗ ΤΟΥΣ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, και ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ και του ΓΕΝΝΟΥΣ από την εποχή του Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη, Λεωνίδα έως το 1940-1949, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Μέλλω !!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΛΕΣ (Ο-Λ-Ε-Σ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! Η Ελληνική Αριστερά, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΣ, αυτός ο Υπέρωχος Λαός των Ελλήνων που έθεσε και έδωσε ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, που ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ την πρώτη "Αριστερη" Κυβέρνηση ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ !!! Κύριοι ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΧΑΛΚΕΟΙ (Κάλβος: Οσοι το Χάλκεον χέρι βαρύ του ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ..... !!!!!) !!!!

Vae victis !

Fortes fortuna adiuvat !!

Veni, vidi, vici !!!


ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

... και έτσι θα δούμαι όλα τα φρούτα, και τι ρόλο παίζαν εδώ και δεκαετίες ! Μα είναι τελείως ... φυσικό ! ΟΛΟΙ στο ¨κάλπο" της Ρεμούλας και του Μπαμπούλα ! Κοινοί Χαφιέδες του Ελληνικού Μέλλοντος !!

Ανώνυμος είπε...

http://olympia.gr/contact/comment-page-8/#comment-2236429