Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Σύνδρομο νεοραγιαδισμού! Ο κύριος Alex Tsipras, για τα "μάτια" της Μέρκελ (3o MNHMONIO), έκλασε κανονικότατα τον Βλαδίμηρο Πούτιν και...

...επέλεξε τελικά να μην είναι στη φετινή επέτειο των 70 χρόνων της νίκης κατά του φασισμού που διοργανώνεται στη Μόσχα!
Αυτό μας έλειπε... να ήταν στην κόκκινη πλατεία ο μοναδικός "ηγέτης" της γερμανικής ΕΕ και να τιμάει τα σταλινικά κομμούνια!
Θερμά συγχαρητήρια κι αν δείτε τουρίστες Ρώσους, αγωγούς, αγροτικά προϊόντα, πολιτική στήριξη, αγορά ομολόγων και σια... να μας τηλεφωνήσετε!
Α... μην μας πεις Alex, ότι πας σε "Συμβόλαιο" με τους 3 θεσμούς, γιατί δεν βρήκες "διεξόδους"...
- Δεν ξεχνάμε τη Νίκη! 9 Μάη 1945... ο Κόκκινος Στρατός τελείωσε το ναζιστικό κτήνος!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ... ΖΩΗΣ !

1ον. ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ! ΚΑΝΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟ (ΤΟΝ ΑΗΤΗΤΟ .. ΑΞΩΝΑ !) ΤΟ 1940 (μας το κρατούν ... μανιάτικο ο ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ μέχρι ΣΗΜΕΡΑ !!!) !!! ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΚΙ !! ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ !!!

2ον. ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ "ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" !!!

3ον. ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!
1. Υ.Γ. Οι ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ !!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ/ΡΩΣΙΑ) !!! Και ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, .... ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ !!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ !!!! ΣΚΑΤΑ (από το "1821" και μετά, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!) !!!! ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΑΙ ΕΝΤΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!

2. Υ.Γ. ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το ..... ΥΠ.ΕΞ. !!!

3. Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ... ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΑΙ !!!Και οι ΝΕΚΡΟΙ και οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ........